2777
2789

منظورم خواب صادقه هست ورنگی

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

من اکثر وقتا خوابم تعبیر داره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خونه دار شدنمون صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

من یعنی وقتا

خواب دیدم مادربزرگم مرد

۳ روز بعدش مرد

خواب دیدم عموم حالش اصلا خوب نیس

۲ ساعت بعدش زنگ زدن فوت شده

خواب دیدم دوستم رفته خارج

رفت خارج

خواب دیدم یکی بچه ش سقط شده ۲ قلو هم بود

سقط کرد و ۲ قلو هم بود

قرار بود بریم قشم دوبار نزدیک عید می‌خواستیم بریم یک اتفاق افتاد نشد منم دعا کردم یک شب که خدایا ما میریم سفر یا نه ساعت و روزی که پسر خالم فوت شد و دیدم 

بعدش دعا کردم هروقت قرار بود کسی تو شهرستان قوت بشه من خبر دار یشم دقیقا همین اتفاق افتاد من خبر داشتم اما نتونستم جلوی مرگ کسی و بگیرم ... دیگه یک شب گریه کردم گفتم نه مبخوام مثل آدم های عادی باشم بعدش همه چی برگشت مثل قبل قضیه مال ۶ سال پیشه 

من چن بار

تعریف کن

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
قرار بود بریم قشم دوبار نزدیک عید می‌خواستیم بریم یک اتفاق افتاد نشد منم دعا کردم یک شب که خدایا ما ...

😮 چه جالب

من از خونوادم دورم .. هربار اتفاقی براشون بیفته و یکیشون ناراحت باشن برا اینکه منو ناراحت نکنن چیزی به من نمیگن ..ولی من هربار خواب میبینم خونه بابام مثل روزایی که از دنیا رفته بود شلوغ و سیاه پوشه میفهمم مشکلی براشون پیش اومده و هربار هم درست بوده 

😊❤️😊
😮 چه جالب

اوهوم خلاصه گفتم 

من خواب نمی‌بینم ولی اگر میبینم یا صادقانه ست یا تعبیر داره مثلا خواب دیدم دوست صمیمیم دور از جونش تو خوابم فوت شده نمبدونم به خوابم ربط داره یا نه اما دو سه روز بعدش کلا یهو باهام کات کرد... 

سلام.من رویای صادقه زیاد دیدم و همچنان می بینم.

طوری که شوهرم به خوابای من حساسه.خیلی از خوابام تعبیر میشه .. در این ۷ ماه اخیر ۳ مرتبه توی خواب هشدار مرگ رو بهم دادن..

و میدونم وقت زیادی برام باقی نمونده