2777
2789
عنوان

حاجت روایی از دعای نادعلی ⚘

257 بازدید | 4 پست

دوستان کسی هست که با خوندن دعای نادعلی حاجت گرفته باشه؟ بیاین تجربیات خودتونو بگید. 

من خودم البته نخوندم..

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

خیلی دعای قشنگیه.. چند بار خوندم و هرباری که خوندم حالم خیلی خوب شد.. برای حاجت خاصی نخوندمش اما همون خواسته‌های کوچیکم با خواست خدا به انجام رسید.. حتما بخونش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
خیلی دعای قشنگیه.. چند بار خوندم و هرباری که خوندم حالم خیلی خوب شد.. برای حاجت خاصی نخوندمش اما همو ...

عزیزم چه خوب که میخونیش... ان شاءالله که همیشه حاجت روا بشی. من خیلی دلم میخواد بخونم. تعریفشو زیاد شنیدم.... حاجتم زیاد دارم. ریز و درشت...ولی دلم میخواد اول به یه صفای باطنی برسم بعد بخونمش. عادت های ناجور زیادی دارم. اعصابم خورد میشه فحش میدم .بعد به خودم میگم آدم از یه طرف فحش بده از یه طرف دعا بخونه خودشو مسخره کرده. اول باید این عادتو ترک کنم 😬

برای منم دعا کن 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه خوب که میخونیش... ان شاءالله که همیشه حاجت روا بشی. من خیلی دلم میخواد بخونم. تعریفشو زیاد ...

چشم و همچنین.. نگران نباش کم کم عادتای بد جاشون رو به عادتای خوب میدن.. فقط تلاشتو بکن

راستی اگه وقت کردی ۴۰ روز صبح دعای عهد رو هم بخون..💛

اگه خواستی میتونم توی ایتا بهت یه لینک بدم که دعای عهد رو مستقیم از حرم اقا امام رضا میخونن.. چند روز دیگه هم از کربلا و نجف😍✌️

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
چشم و همچنین.. نگران نباش کم کم عادتای بد جاشون رو به عادتای خوب میدن.. فقط تلاشتو بکن راستی اگه وق ...

امیدوارم . چون از بچگی این عادتو داشتم سخته. مثلا صدای فورت چایی بهمم میریزه و فحش میدم. 😬 

دعای عهد یکم سخته چون فکر کنم باید هر روز صبح سر ساعت خاصی باشه. ولی بتونم حتما میخونم. 

چه خوب پخش مستقیم از حرم...😍 اما من ایتا ندارم. تلگرام دارم