2777
2789
عنوان

زرنگ ترین واحمق ترین آدم هایی که میشناسید چیتون میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 22 پست
زرنگ نداریم،احمق ترین خودمم

دور از جونت

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقترین آدمی که میشناسم خودشو زرنگترین آدم میدونه و این برای منی که از بیرون دارم حماقتهاشو تماشا م ...

خوب و چیته

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

زرنگ ترین... پدر و مادرشوهرم... فقط زحمتاشون برای همسرمه خوشیاشون برای دختراش

احمق ترین... خواهرم...همه جور احترام و محبت به زنداداشم و داداشم میذاره می بینه اونا جواب محبتاشو نمیدن ولی باز آدم نمیشه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
واییییییییییی 

و اینکه کل فامیل میشناسنش به فضولی و زرنگی 

مادرشوهر بدبختشو دیوانه کرده 

آنقدر اذیتش می‌کنه حتی بچه هاشم اون باید پوشک کنه...

آخرشم فحش میخوره بدبخت

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.