💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینجور تاپیکا ممنوعه مگه نمیدونی نی نی سایت مثل هند 72ملت و دینه !
جدی
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
عزیزم اینجور تاپیکا ممنوعه مگه نمیدونی نی نی سایت مثل هند 72ملت و دینه !
باشه نمدانستم
وقتی ینفرو میبینیم که خیلی احساس خوبی بهش داریم حس،میکنیم قبلا دیدیمش درحالی،که هرگز ندیدیمش تو قلبم ...
چه جالب