2777
2789
عنوان

بچه هام بلاخره بزرگ شدن ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 32 پست
اگه هدفت استقلال مالی نیست و صرفا تو اجتماع بودنه,ک روشای مختلفی هست واسه این کار میتونی کلاسای مخت ...

اتفاقا انواع کلاس میرم سرگرمی کاملا 

شبم باعشق خانه داری وغذا میپرسم ولی نمی‌دونم راهم درسته یا نه تازیر چهل سال دارم یه کاری دست وپاکنم که چندسال دیگه تنها شدم کاری داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا انواع کلاس میرم سرگرمی کاملا  شبم باعشق خانه داری وغذا میپرسم ولی نمی‌دونم راهم درسته ی ...

اینکه یه خانوم وجهه ی اجتماعی داشته باشه کاملا عالیه,هم به روز میشه هم اعتماد بنفس میره بالا

حالا ک فقط دنبال سرگرمی هستین دنبال کارایی باشین ک تو علایقتون هست..برید دوره های آرایشگری,ناخن,کراتین یا ساز و نوازندگی و..

خیلیاشو هم میتونین همراه با دخترتون برید ک اونم واسه اومدن تو اجتماع آماده باشه مخصوصا باشگاه های ورزشی

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
میشه از تجربه مغازه دارید بگی؟

من علاوه بر احساس استقلال واسه درآمدشم بود ک یه مغازه کوچیک تو یکی از پاساژای شهرمون اجاره کردم

اولاش خوب بود,ذوق رفتن تهران,جنس جدید آوردن,معاشرت یا دوست شدن با مشتریا,بیرون رفتنا با بچه های پاساژ

مشکلات خودشم داشت دیگه,ولی اومدن کرونا همه چیو داغون کرد واقعا..بازار یه جوری فلج شد ک هنوز نمیتونه سر پاشه

من دیگه تحمل نکردم اوایل سال فروختم چون دیگه مثل سابق بازدهی نداشت

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱