2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست
از همین تنهایی توی سن بالا و از یک طرفم اعتماد کردن و انتخاب اشتباه کردن میترسم ، ولی در کل صحیح میگ ...

ان شاالله بهترین برات اتفاق بیفته❤️

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
از من به خودم نصیحت آدم خودش مکمل خودشه و از ازدواج خیری نصیب من نمیشه با این وضعیت و سطح توقع و خوا ...

با نهایت احترام با حرفتون موافق نیستم اخه زندگی که همش پول نیست ، به پول و استقلالم رسید انسان که چی آخرش هیشکی کنارش نیست همدم باشه براش من از انتخاب اشتباه میترسم وگرنه ازدواج چیز بدی نیست اما باید دو طرف شرایطش داشته باشن واسه ایجاد یک زندگی مشترک

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تا قبل از ازدواج اینجوری بودم😅 اما ازدواج که کردم یهو حس مادرانگیم خشکید💔😁

اای بابا نکنه ازدواج کنم حس مادرانگیمم بخشکه 🤣

ببین کاراتو یه ترس به ترسام اضافه کردی 😂💔

اای بابا نکنه ازدواج کنم حس مادرانگیمم بخشکه 🤣 ببین کاراتو یه ترس به ترسام اضافه کردی 😂💔

ببشید😬❤️

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
با نهایت احترام با حرفتون موافق نیستم اخه زندگی که همش پول نیست ، به پول و استقلالم رسید انسان که چی ...

منم با نهایت احترام برای نظر محترم شما معتقدم در زمان و مکانی که ما هستیم ۹۹ درصد ازدواج ها یا شکست میخورن یا مشکلی به مشکلات قبلی اضافه میکنن یا توشون طلاق عاطفی صورت میگیره یا از هم زده میشن خیانت و شکاکی و این داستانا....در نتیجه سری ک درد نمیکنه رو دستمال نمیبندیم...آدم با پول میتونه تفریحات سالم و متنوع داشته باشه ک اصلا وقت نکنه نبود همدم رو تو زندگیش حس کنه...موقع پیری صد نفرم پیشت باشن بازم نمیتونن تو رو از اون درد و رنج نجات بدن همدم داشتن اصلا معنایی نداره

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
اینو نگو مطمئن باش دوستت دارن ! همینکه بابات بهت اینطوری گیر داده ینی براش مهمی . قیافه هم برا کسا ...

دنبال روابط عاشقانه نیستم 

نمیخوام اصلا ادما دوسم داشته باشن

دلم یه زندگی معمولی و با ارامش میخواد همین

من زشتم و اینو بار ها بهم گفتن البته بابت همینم خدا رو شاکرم میتونست بد ترم باشه منم دقیقا تو همین ...

تتو بگی زشتم خوشگل ترینم باشی بقیه بهشون القا میشه که زشتی ، سنت حساسه خوشگلم منم همینجوری بودم توی این سن و سال روی اعتماد به نفست کار کن خدا خودش حواسش بهت هست 

داستان لیلی و مجنون شنیدی دیگه میگن انقدر لیلی زشت بوده که همه تعجب میکردن چرا مجنون انقدر عاشقشه 

که مجنونم میگه اگر  در دیده ی مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی 

میخوام بگم اونی که دوست داشته باشه تورو هر جور که هستی میپرسته

منم با نهایت احترام برای نظر محترم شما معتقدم در زمان و مکانی که ما هستیم ۹۹ درصد ازدواج ها یا شکست ...

۹۹ درصد که اغراق هستش ، ولی در کل هر کسی یک نظری داره دیگه این سبک زندگی شما هست و محترم

۹۹ درصد که اغراق هستش ، ولی در کل هر کسی یک نظری داره دیگه این سبک زندگی شما هست و محترم

کاش اغراق بود....فقط آمار طلاقامون حدود ۶۰ درصده الان...دیگه طلاق عاطفی و تنفر از همدیگه و زندگیای اجباری بماند

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟