2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هروقت کسی پیدا شد که واقعا باهاش آشنا شدین و دوستت داشت و  دیدی از هر لحاظ به هم میخورین فرهنگ ...

همچین آدمی هست اما نمیتونم بازم اعتماد کنم میترسم انقدر دور و ورم طلاق دیدم

افرین دقیقا  فقط بدون تنها نیستی خیلیا عین تو ان 🙂🙂🙂

فداتشم عزیز

امیدوارم خدا یه نظر بهمون بکنه همه از این حال دربیایم

برگشته بهم میگه همه از تو بهترن 

تو از بقیه کم تری و میخوای که اینجوری باشی

دختر فلانی تو بالاترین سطح درس میخونه و دو جا سر کار میره بعد تو راه و روش زندگیت اینه

بخوام به اخلاقت نمره بدم با ارفاق 6 میشی

همچین آدمی هست اما نمیتونم بازم اعتماد کنم میترسم انقدر دور و ورم طلاق دیدم

عزیزم اگر واقعا هست دست دست نکن اول با عنوان آشنایی جلو برین خوب ک همدیگه رو شناختین ازدواج کن بلاخره ازدواج هندونه دربسته ست😅خوب بشناس و وقتی اعتماد کردی دل بده به زندگیت

اگر خدای نکرده زبونم لال یه وقتی هم خدای نکرده اتفاقی افتاد طلاق رو برای همین روز گذاشتن

من اینقدر آدم دورم بوده ک وقتی تو سن بالا تنها شدن هر لحظه از تنها بودنشون شده عذابشون

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
زن و مرد مکمل هم دیگه هستند یک جاهایی احتیاج داری یکی کنارت باشه از جنس مخالف

از من به خودم نصیحت آدم خودش مکمل خودشه و از ازدواج خیری نصیب من نمیشه با این وضعیت و سطح توقع و خواسته جامعه و مردم...آدم احتیاج به بودن کسی نداره فقط احتیاج به بودن پول و استقلال مالی داره خلاص

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
اره منم اینجوریم از یه طرف حوصله کسیو ندارم و مدام تو خودمم بیرونم نمیرم و قیافه هم صفرم پس کسی تحم ...

عزیزدلمممم🥺اینجوری نگو که همه انسانا خوشگلن یکی انقد خوشگله اخلاق نداره خوشگلیش به چشم نمیاد یکی معمولیه اخلاقش عالیه همه عاشقشن 

کلا خانواده تا ۱۸ سالگی خوبه بعد اون آدم هی باهاشون دعواش میشه اختلاف نظرا بیداد میکنه

بچه که خوبه من عاشق حس مادرانم😍 از بچگی تصور میکردم که مامانم 😄

منم تا قبل از ازدواج اینجوری بودم😅

اما ازدواج که کردم یهو حس مادرانگیم خشکید💔😁

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
فداتشم عزیز امیدوارم خدا یه نظر بهمون بکنه همه از این حال دربیایم برگشته بهم میگه همه از تو بهترن& ...

من خودم جزو اوناییم که خیلی درس می‌خوندم حالا همیشه ملت فکر میکردن دختر اینا چقد خوشبخته و خوبه و...

درحالیکه مامانم اینا همیشه به خودم سرچیزای دیگه شبیه حرفایی که به تو گفتنو میگفتن

چه درس بخونی چه کار کنی چه هرچی کلا به یه چیزی گیر میدن خیالت راحت !!!

تاحالا ندیدم کسیکه از این چیزا نشنیده باشه از خانواده 😂🙂

عزیزدلمممم🥺اینجوری نگو که همه انسانا خوشگلن یکی انقد خوشگله اخلاق نداره خوشگلیش به چشم نمیاد یکی مع ...

من زشتم و اینو بار ها بهم گفتن

البته بابت همینم خدا رو شاکرم میتونست بد ترم باشه

منم دقیقا تو همین سن مزخرفم (18 سالمه )

احساس میکنم دیگه جام پیش خانوادم نیست و نمیخوان منو 

من زشتم و اینو بار ها بهم گفتن البته بابت همینم خدا رو شاکرم میتونست بد ترم باشه منم دقیقا تو همین ...

اینو نگو مطمئن باش دوستت دارن !

همینکه بابات بهت اینطوری گیر داده ینی براش مهمی .

قیافه هم برا کسایی که دوستت دارن تاثیر نداره حتی تو روابط عاشقانه هم زیاد دیدم که دیگه چهره ی دختره با اینکه قشنگ نیست برای طرف دوست داشتنی شده چه رسه به خانواده 

عزیزم اگر واقعا هست دست دست نکن اول با عنوان آشنایی جلو برین خوب ک همدیگه رو شناختین ازدواج کن بلاخر ...

از همین تنهایی توی سن بالا و از یک طرفم اعتماد کردن و انتخاب اشتباه کردن میترسم ، ولی در کل صحیح میگید انشاالله که همه جوونا با کسی که به صلاحشونه ازدواج کنن