اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آره طبیعیه بعضی وقتا ممکنه اینجوری شیم. من بعضی وقتا که با خدا یا امامان حرف میزنم گریه ام میگیره. س ...
اونوقت نمیاد گریه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم، اگه گریت نمیاد درباره احساساتت بنویس. هرچی که هستو بنویس و نذار چیزی بمونه. من بعضی وقتا این کارو میکنم دیگه ناراحتیم کمتر میشه و بی تفاوت تر میشم. یا مثلا مداحی و روضه هم میشه گوش داد، خوبن.
نمیدونم، اگه گریت نمیاد درباره احساساتت بنویس. هرچی که هستو بنویس و نذار چیزی بمونه. من بعضی وقتا ای ...
زیاد فرقی نداره برام
یعنی علامت بدی؟