2777
2789
عنوان

لانه گزینی

175 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان 

کسی میتونه بگه لانه گزینی چجوری میشه از صبح لک دارم البته وقت پ هست ولی مثل هر دوره نیست خونریزی قهوه ای رنگ دارم  نسبت به دوره های  قبل سبکتره پنجم دی پریود بودم امروز صبح شروع شده از ی هفته قبل دل درد دارم نفخ دارم

ولی الان خونریزیم ی خورده بیشتر شده  

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
0
0%
1
2
100%

چون پنجم موعدته احتمالا داری پریود میشه تو اقدامی؟

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تو اقدامم بچه دار نمیشم هر بار پریود میشم به امید اینکه لانه گزینی باشه دلمو خوش میکنم

یکی از علتای حامله نشدن استرسه من تا یکسال بااسترس بارداری گذشت دقیقا وقتی ک دیگه بیخیال شدم و اصلا فکر بارداری نبودم باردار شدم 

باید خودتو سرگرم کنی و استرس نداشته باشی بعد تقویت کن خودتو خودتو شوهرت چیزای مقوی بخورید 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
ممنون عزیزم نمیدونم شاید طلاق بگیرم

طلاق چرااااا؟!!!!!!!میشه علتشو بگی؟

خسته شدم از حرف و حدیث 

ای بابا این چه حرفیه بگرد مشکلتو درمان کن یعنی هیچ احساسی بهم ندارید ک بخاطر بچه میخواید طلاق بگیرید!!!!

جونمه همه کسمه به روم نمیاره ولی اونم دلش بچه میخاد

عزیز من بگرد درمان کن برید آزمایش شاید مشکل از شوهرته!!با طب سنتی برو دنبال درمان توکل کن به خدا انشالله باردار میشی