2777
2789
عنوان

بیایین از خنگول بازیاتون بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 46 پست
عموتو با سنگ میزنی ؟!😂😂😂 من دیگه حرفی ندارم 😂

سنگ کوشولو بود به خدا😂

آقا عموم رفیق صمیمیمه اینطوری نگید بش 

خودشم کوشولوعه بچم۲۴ سالشه قضیه برای سال های قبله

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودم گل فروشی

به گل فروش گفتم:

دوستم تازه زایمان کرده براش یه گل میخوام ببرم

گل فروش:طبیعی؟

من:نه سزارین☺️

گل فروش:منظورم اینه که گل صنوعی میخوای یا طبیعی؟

من🙈

گل فروش😂

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

یه بار رفته بودم ختم فامیل اینجوری بود که تو خونه روضه میخوندن بعد میرفتن سرخاک 

بعد روضه من پاشدم برم خونه قصد نداشتم برم سرخاک ،پسر طرف تو کوچه دید گفت ماشین هست پیاده نرین بیاین سوارشین بریم منظورش سرخاک بود یهو دهن بی چاکمو باز کردم گفتم سرخاک نمیرم میخوام چیکار،فکرشو بکن اون لحظع🫠😄🫠🫠

لایک نکن پدر بیامرز

رفته بودیم آزمایشگاه که خواهرم که ۵ سالشه آزمایش بده خانمی که اون پشت بود گفت ببینم ؟ یکدفعه دیدم بابام خواهرم و بلند کرد و به اون خانوم نشون داد یکدفعه اون خانوم گفت آقااا چی کار می کنی دفترچه رو می گم🤣🤣🤣🤣🤣

😁❤️

واقعا این ته سوتی دختر 😂😂😂😂😂😂😂🤣

😂🥲🤦🏻‍♀️

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
یبارم رفتم دکتر پوست، بهم گفت حساسیت قارچی داری! منم گفتم آره اتفاقا من قارچ زیاد میخورم... اونم با ...

😂😂😂😂😂

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
سم 🤣🤣🤣🤣

خالصه خواهر خالص 😂

بازم انجام دادم از اینکه

دوران عاشقش خیر سرم با شمارم هر ماه دو بار زنگ میزدم میگفتم اشتباه گرفتم 

دوستم شاهده با هم همدست بودیم😂😂😂

میگه خیلی خیلی ساده بودی من شماره تو رو از عمو گرفته بودم بعد تو زنگ میزدی میگفتی اشتباه گرفتمم

@گیسوبلک،وژن۲

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.