2777
2789
عنوان

فیبروم...!

1134 بازدید | 31 پست

بچه ها من یه فیبروم ساب سروزال دارم ...اردیبهشت سونو دادم فهمیدم... اون موقع چهار و نیم سانت بود ولی الان شده شش و نیم سانت در کمتر از یه سال دو سانت بیشتر شده...سه تا دکتر رفتم تو این چندین ماه هر سه گفتن دست نزن بهش ...یعنی چی آخه همینجوری داره رشد می‌کنه دلیلشون هم اینه که چون بیرون رحمه مهم نیس...ولی همچنان داره بزرگ میشه واس بچه دار شدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟ من چیکار کنم الان ذهنمو خیلی درگیر کرده...کسی تجربه ای از این نوع فیبروم داره؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شرایط مشابه دارم امسال خیلی رشد کرد یکمش داخله یکمش بیرون گفتن فعلا دست نزن اگه باردار نشدی بیا عمل کن، مشکل اینجاس عملش ریسک عوارض داره و امکان برگشتنش هم زیاده تا جایی ک بشه عمل نکن 

خدایا بغلم کن❤
چون من امشب متوجه شدم فیبروم دارم منتها نمیدونم باید برم سونو بدم ک دقیق معلوم شه چیه اندازش چقدره ...

سونو سه بعدی دقیق نشون میده اگه قصد بارداری داری برو سه بعدی تا مشخص بشه کجاست

خدایا بغلم کن❤
یعنی تو تایم پریود باید بادکش کنم؟  و اینکه فیبروم شما چند سانت بود؟

سانتی مترو یادم نیست ولی دقیق یادمه تو سونو نوشته بود اکو هیپروفیبروم چندکانونی مشاهده گردید دکترمم گف فیبروم داری براهمین حامله نمی شی 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه