2821
2789
عنوان

عشق چقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 118 پست
والا کاش میگفتن آدم نمیسوخت من هزارتا فکر میکنم،نکنه لاغر شدم از عکسام خوشش نیومد،نکنه زشت بودم،نکنه ...

منمم بیشتر ناراحتیم از همینه که میگمم مگه من چم بودددنا یا چیم از بقیه دخترا کمترهه اگه بم توهین میکرد بخدا همون روز فراموشش میکردم راحت اینجور بدتر شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منمم بیشتر ناراحتیم از همینه که میگمم مگه من چم بودددنا یا چیم از بقیه دخترا کمترهه اگه بم توهین میک ...

منم هزارتا فکر میکنم،میگم خب چرا چیزی نگفت می‌گفت تموم ازت خوشم نمیاد از این حرفا راحت نفرت جاش می‌گرفت فراموش میکردم

منم هزارتا فکر میکنم،میگم خب چرا چیزی نگفت می‌گفت تموم ازت خوشم نمیاد از این حرفا راحت نفرت جاش می‌گ ...

افرینن من قبللا پیش اومد پسره رفتارش بد بود همون روزز بلاوش کردم حتی خوشحال شدم  ازینکه دیدممش فهمیدم خوب نیس برامم خوشحال شدم باش رل نزدم 

من چیزی نگفتم،اصلا نگفتم منو دیدی نظرت چی بود خوشت اومد منتظر بودم خودش بگه که فعلا رفته

چقد بیشورر اینه بچه هان میدونی من حتی میگم کاش عروسی کنه یه شب گریه میکنم تمام میشه میره 

[QUOTE=270539003]اون اینمور گف خب فکرا با هم فرق داره از نظر اینا خراب نیستن اونجور دخترا چمیدونم آخ ...

افرینن  منم همیشه همینو میگم 😂😂حسم میگه یه زن زشت گیرشون میاد اخه هر چی پسر خشکل دیدم زناشون زشت بود یا اخلاقی بد بودن