2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم خیلی بده😭 بهش قرص داد گفت باید تا دوماه مصرف کنه امکان داره بسته بشه اگه نشه چی

اصلا نترس من 28سالمه 2ساله فهمیدم دارم برای ما بزرگا درمان‌ش فقط و فقط سوزاندن هست ولی پسرت تا قبل از 10سالگی حتما بسته میشه، چه علامی داشت که متوجه شدی

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
چیه

ضربان تند تپشی در روز ایجاد میکنه که باید بری بیمارستان آمپول بزنی خیلی سخته و حس بدیه، من روزانه بیزوپرولول 2ونیم استفاده میکنم و از عمل میترسم

حالم خیلی بده😭 بهش قرص داد گفت باید تا دوماه مصرف کنه امکان داره بسته بشه اگه نشه چی

احتمال اینکه بسته بشه خیلی خیلی زیاده چون سنش کمه و اینکه من 2ساله دارو اعصاب میخورم استرس بدترین چیزه واسش باید خواب و زندگیش با  آرامش باشه

ضربان تند تپشی در روز ایجاد میکنه که باید بری بیمارستان آمپول بزنی خیلی سخته و حس بدیه، من روزانه بی ...

ای جانم عزیزم 

انشاءالله زود خوب بشی خیلی سخته که

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
اصلا نترس من 28سالمه 2ساله فهمیدم دارم برای ما بزرگا درمان‌ش فقط و فقط سوزاندن هست ولی پسرت تا قبل ا ...

سرما خورد بردمش دکتر 

موقع چکاپ متوجهه شد،لعنت به دکترای بیسواد 

ک تو چهارسال تشخیص ندادن

پسرم هیچ علائمی نداشت

خدا از دهنت بشنوه 

اگه نشه چی خطرناکه 

من خیلی حالم بده اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم

سرما خورد بردمش دکتر  موقع چکاپ متوجهه شد،لعنت به دکترای بیسواد  ک تو چهارسال تشخیص نداد ...

نه بابا هیچ خطری نداره فوق فوقش اگه ضربان‌ رفت بالا میری بیمارستان با 1 آمپول میاریش پایین که این اتفاق تا قبل از25سالگی خیلی نادر هست چه قرصی بهش میدی با چه دوزی