2777
2789
ولی من الان حملات خیلی مکرره اما با قرص کنترل میشم نیم ساعتی زجر میکشم تاخوب بشم، حتما 2.3تا دکتر بب ...

من در کنار قرص قلب اگ دارو اعصاب بخورم خیلی نرمال میشه نوارقلب، ولی هروقت ترکش میکنه دوباره میریزه بهم

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
ولی من الان حملات خیلی مکرره اما با قرص کنترل میشم نیم ساعتی زجر میکشم تاخوب بشم، حتما 2.3تا دکتر بب ...

خب عزیزم تا جای ک فهمیدم اریتمی و الکتروفیزولوژی ی مشکل ی درمان دیگست،ب مشکل پسرم مربوط میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=270560460] خب عزیزم تا جای ک فهمیدم اریتمی و الکتروفیزولوژی ی مشکل ی درمان دیگست،ب مشکل پسرم مربوط میشه؟[/QUOTE همین رگ اضاف قلب منجر به آریتمی خواهد شد، و ضربان psvt ایجاد خواهد کرد البته تو سن بالاتر

و البته ضربات آریتمی هم تو جوان‌هایی که بیماری قلبی دیگه ای ندارن یا بیماری زمینه ای ندارن کنترل میشه و خطرناک نیست، ولی تو بعضیام تبدیل ب ضربات خطرناک میشه که باعث سکته میشه اگه حملات خیلی شدید باشه، خدا بهم کمک کنه من نه دل عمل رو دارم ن طاقت تحمل