2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونه امو از همسرم جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 43 پست

شوهر من هنوز میگه پدرت فلان سال یه حرفی زد، یه قولی داد بهش عمل نکرد، هرچی بهش میگم ول کن دیگه گذشته تو حق داری یه مدت خوبه دوباره روز از نو روزی از نو، کینه ای بشدت ، عین این خاله زنکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش این باباهای هرچی هم خوبه کنن به جای ادم شدن پرو تر هم میشن 

مشکل اصلا این نیست بابای من مقصر بود قول داد پول بهش بده نداده، ازون موقع چندسال میگذره، اما برای شوهرمن یه زخم همیشه بازه که دیگه هیچوقت التیام پیدا نمیکنه، بااینکه شوهرم دستش به دهنش میرسه

هوففعففف خیلی کینه ای هس باهاش صحبت کن بگو انقدر کینه ای نباش به آینده نگاه کن 

الان همین‌رو بهش بگی میگه باشه باز دوسه ماهه دیگه میگه ، بعد مدام درحال تنبیه کردن منه، بخاطر حرف چندسال قبل پدرم، اونقدری که اون شخم می زنه

الان همین‌رو بهش بگی میگه باشه باز دوسه ماهه دیگه میگه ، بعد مدام درحال تنبیه کردن منه، بخاطر حرف چن ...

یکی دو بار که جوابش دادی شاید دهنش ببنده دیگه ادامه نده.  بعدم بابام دلش نخواست نداد بگو بابای خودت بده 

هوففعففف خیلی کینه ای هس باهاش صحبت کن بگو انقدر کینه ای نباش به آینده نگاه کن 

الان به تلافی گذشته رفیق بازی میکنه، دست بزن داره، بهترین تفریح رو داره برای خودش، به ما میرسه همش خسته ست، باورت نمیشه ما شمالی هستیم اما آخرین باری که دریا رفتیم رو یادم نیست حداقل ۵سال پیش، کلا با من نمی جوشه، فحاشی میکنه، حوصله حرف زدن بامن نداره همش به تلافی اینکه پدرم بهش قول پول داد و بهش نداد

الان به تلافی گذشته رفیق بازی میکنه، دست بزن داره، بهترین تفریح رو داره برای خودش، به ما میرسه همش خ ...

بابات پول نداد که نداد فدای سرش دلش نخواست.  چقدر شوهرت پرو هس .تو هم به خودت برس برو تفریح برو دریا حالش ببر

بارها هم گفته من نمیخواستم ازدواج کنم پدرم مجبورم کرده، کلا این وسط من تباه شدم، ۲۹سالمه اما بسیار ع ...

عزیزم سنی هم نداری برو به خانوادش بگو این چه وضعش هست یعنی چی این حرفش که نمیخواستم ازدواج کنم . منم ۳۰ سالمه دو تا بچه دارم 

بابات پول نداد که نداد فدای سرش دلش نخواست.  چقدر شوهرت پرو هس .تو هم به خودت برس برو تفریح برو ...

شوهر خواهرم تو عروسیمون، آخر عروسی یهو اومد تو زنونه که با خواهرم عکس بگیرن، شوهرم غیرتی شد همینو کرده علم عثمان هرچی میشه میگه من اونهمه خرج کردم اون اومد عروسیمون خراب کرد، خنده داره بخدا  بعد ۷سال آخه ؟ مادرشوهرم هم همینه ۳۰ساله سر پدرشوهرم منت خانوادشو میذاره

شوهر خواهرم تو عروسیمون، آخر عروسی یهو اومد تو زنونه که با خواهرم عکس بگیرن، شوهرم غیرتی شد همینو کر ...

محلش نزار اصلا اهمیت نده اعصاب خودت خورد نکن . بدترین چیز برای مردا کم محلی هست.  بچه داری ؟