2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

348 بازدید | 38 پست

سلام رفقا من می خوام کاشت یاد بگیرم ولی یه سررفتم دیوار دیدم کلی آدم لوازمشون گذاشتن برا فروش استرس گرفتم 😥😥😥😥

فکرم به هم ریخت هنوز خوبه به نظرتون؟؟؟ 

اونها از پسش بر نیومدن حتما ، تو برو میتونییی ، 

بعدم شاید اون اگهیی ها رو کسی گذاشته ک وسایلشو خاسه بفروشه ک مدل بالاتر و جدیدترش رو بخره 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قراره بود این ماه برم دنبال خرید وسایلش...پشیمون شدم و تصمیم گرفتم لاین دیگه برم ...خیللی زیاد&n ...

مثلا چی مخایی یاد بگیری؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
چه لاینی من واقعا نیاز دارم؟؟😥😥😥😥

من تصمیم گرفتم ..کراتین و لیفت ابرو مژه و کاشت مژه برم...

ناخن هزینش هم بالاست...خیللی وسیله میخاد

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
کراتین ..کاشت مژه و لیفت ابرو و مژه

منم تو فکرم برم تاتو بدن اموزش ببینم ، بعد ک اسمم افتاد ابرو و لب رو هم یاد بگیرم ، ولی دستم خالیه دلمم نمیاد طلام بفروشم لعنتی😢، کاشت ناخن چقدر هزینه اموزش دادین؟

من تصمیم گرفتم ..کراتین و لیفت ابرو مژه و کاشت مژه برم... ناخن هزینش هم بالاست...خیللی وسیله میخاد

کراتین شنیدم خیلیییی بو داره ، و مشکل ریوی..

منم تو فکرم برم تاتو بدن اموزش ببینم ، بعد ک اسمم افتاد ابرو و لب رو هم یاد بگیرم ، ولی دستم خالیه د ...

من نرفتم کاشت ...حدود 5اموزش ..15وسایل میخاد

اره خوبه این لاین هم  ...من میترسم بزنم خراب کنم نشه درست کردتتو صورت رو 😄

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
کراتین شنیدم خیلیییی بو داره ، و مشکل ریوی..

الان مواد خوب امده ....

ناخن هم همینه ..بوی مواد داره 

تتو باز گردن درد میاره و کمر درد ...کلا همشون یه درگیری داره