2777
2789
عنوان

سرچ کردم اینترنت ببینین چی گفته

190 بازدید | 8 پست

یکی دوهفتس دیگه اصلانمیتونم شرایط روتحمل کنم ازمادربودن خسته شدم هم روحم هم جسمم نیاز ب تنهایی و سکوت دارم پسراولم کلاس اوله و نهایت این دوره سخته پسردومم نزدیک سه سالشه 

خسته شدم 😭😭😭😭😭خییییییلی انقد‌ک کل کلو دعوادارن ازاونطرف کارای خونه غذاپختن درسای پسرم اصن خیلی اوضا بهم ریختس زدم نت میگه مدیتیشن کنید😑توخونه ای ک همش سروصداس ادم چطور مدیتیشن کنه وموسیقی اروم گوش کنه

کاش‌ میشد مادر بودن مرخصی داشت اصن میشد ادم بره چنننند روز براخودش باشه فقط خودش.....

بی نهایت عصبی شدم تصمیم گرفتم برم دکتر...باید دکتراعصاب برم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس  معرفی کنم ؟

میگم ینی چ دکتری باید برم دراین مورد عصبی شدم افسرده شدم از بچه هام بدم میاد ک انقد اذیتم میکنن همش داد میزنم ازخودم بدم میاد ک انقد بد شدم همش خودمو سرزنش میکنم از طرفی هم خیلی ب خودم رحمم میاد

میگم ینی چ دکتری باید برم دراین مورد عصبی شدم افسرده شدم از بچه هام بدم میاد ک انقد اذیتم میکنن همش ...

اول اینکه متاسفم امیدوارم که زودتر آرامش قبلیتون رو به دست بیارین  دوم اینکه

میدونین مطمعن نیستم اما  فکر میکنم صحبت کردن با یک روانشناس میتونه مفید باشه   

هر چند یه مقدار هزینه ویزیت روان شناسا زیاده  این روزا     

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
مممنون واقعا خودمم از این اوضاع خسته شدم دوسدارم مامان قبلی باشم

خودم تجربه ای ندارم ولی یکی از نزدیکام همینجوری درگیر دوتا بچست مثل شما    شاغل هم هست  خیلی سخته  میدونم 

امیدوارم زودتر مشکلتون حل شه و به ارامش و نظم قبلی برسین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...