2777
2789

امروز رفتم معاینه کرد هنوز باز نشده بود گفت سرشم فیکس نشده🥲بعدش معاینه کرد گفت بزار ببینم میتونم بازش کنم کلی دستکاری کرد گفت ۲سانت باز کردم یعنی دوتا انگشتو داد داخل،یکمم شکممو فشار داد گفت الان سرشم داره فیکس میشه

بعدش اومدم خونه الان رفتم حموم سه چهار قطره خون اومد،یعنی دلیلش همون معاینس؟ بخاطر چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا معاینه اس،معاینه خون میندازه

امروز فردا حسابی پله برو تا دردت بگیره راحت شی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره برا معاینه اس،معاینه خون میندازه امروز فردا حسابی پله برو تا دردت بگیره راحت شی

دیگه امیدی ندارم ب درد گرفتن😐اینهمه ورزشو پیاده روی کردم اصلاااا باز نشده بود دهانه رحم حتی بچه هم فیکس نشده بود 

عه نازی تو هنوز نزاییدی😂😂😂 جاش خوبهههه نمیخواد بیاد بیروون

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧