2777
2789
پس حتما برو مطبش روزای زوج ساعت ۴ سونوی ناباروری داره اصلا نگو نوبت می خوام فقط بگو سونوی ناباروری د ...

راستی شمام همینطوری ویزیت شدی یا بیمارش بودی و خیلی وقت تو‌نوبت موندی؟عزیزم‌اگه میدونی دارم زیاد سوال میکنم،راحت باش،جواب نده،😅

پس حتما برو مطبش روزای زوج ساعت ۴ سونوی ناباروری داره اصلا نگو نوبت می خوام فقط بگو سونوی ناباروری د ...

عزیزم‌گفتی‌ روزهای زوج هستش؟جایی خوندم چهارشنبه نیستش،من الان دارم ال دی میخورم واسه کیستم،نمیدونم دقیق کی‌پریود میشم، باید شانس بیارم روزی بشم که بتونم برم‌مطب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌گفتی‌ روزهای زوج هستش؟جایی خوندم چهارشنبه نیستش،من الان دارم ال دی میخورم واسه کیستم،نمیدونم د ...

بله عزیزم‌روزای زوج هستش ساعت ۳ اونجا باشی بهتره بگو تو شهید بهشتی پرونده دارم روز سوم‌پریودم الان شده که اومدم مطب. اسمتو می نویسه دکتر از ۳تا ۴خانومای باردارو ویزیت می کنه و از ۴تا۷ سونو های ناباروری انجام میده. 

البته این چند وقت که شنبه ها تعطیل بود به جاش بکشنبه میره مطب.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

راستی شمام همینطوری ویزیت شدی یا بیمارش بودی و خیلی وقت تو‌نوبت موندی؟عزیزم‌اگه میدونی دارم زیاد سوا ...

خواهش می کنم گلم زحمتی نداره برام جواب میدم هر سوالی داری بپرس.

آره روز سوم پریودم رفتم مطب گفتم برای سونو ناباروری اومدم اسممو تو یه برگه نوشت برای نوبت بعدم گفت برم اتاق تشکیل پرونده

قبلش گفت تاحالا اینجا ویزیت شدی گفتم نه تو بهشتی پرونده دارم اونجا گفتن بیام مطب (الکی گفتم اینو) اول مامای مطب پرونده مو بررسی کرد و تمام جزئیات رو وارد سیستم کرد بعدش یه ساعتی منتظر شدم تا نوبتم شد خود نقشینه سونو واژینال کرد اتفاقا کیست داشتم قرص داد که اب بشه ماه بعدم به همین منوال دیگه دید همه چی خوبه دارو داد برای iui.

باشه عزیزم امتحان میکنم،منم یه آی یو آی منفی داشتم دوسال پیش،الان گفتم خوبه ای وی اف کنیم،شاید شانسش ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا

اگه زیر ۳۵سال باشی اول سه بار iui مي كنه بعد اگه خدایی نکرده نشد می ره سراغ ivf

خواهش می کنم گلم زحمتی نداره برام جواب میدم هر سوالی داری بپرس. آره روز سوم پریودم رفتم مطب گفتم بر ...

فدای محبتت عزیزم،خیلی وقت گذاشتی و‌کمکم کردی،انشاالله بهترینها برات اتفاق بیفته 

فدای محبتت عزیزم،خیلی وقت گذاشتی و‌کمکم کردی،انشاالله بهترینها برات اتفاق بیفته 

خواهش مي کنم گلم ایشالا نتیجه بگیریم هر دو🥰

خواهش مي کنم گلم ایشالا نتیجه بگیریم هر دو🥰

سلام عزیزم،ببخشید انتقالتون رو خود نقشینه انجام‌داد؟چون من بیمارستان پرسیدم گفتن نه دستیارا انجام‌میدن، اگه اینطوریه برم‌مشتاق 

سلام عزیزم،ببخشید انتقالتون رو خود نقشینه انجام‌داد؟چون من بیمارستان پرسیدم گفتن نه دستیارا انجام‌می ...

انتقال که مال ivf 

من iui كردم، و بله خود نقشینه انجام داد.

بله عزیزم‌روزای زوج هستش ساعت ۳ اونجا باشی بهتره بگو تو شهید بهشتی پرونده دارم روز سوم‌پریودم الان ش ...

سلام عزیزم،خوبین؟چه خبر؟نتیجه‌چی شد؟ عزیزم شما مطمئنین دکتر این هفته یکشنبه میاد مطب؟من الان پریود شدم و تا دوشنبه فکر کنم خیلی دیره واسه دارو گرفتن 

سلام عزیزم،خوبین؟چه خبر؟نتیجه‌چی شد؟ عزیزم شما مطمئنین دکتر این هفته یکشنبه میاد مطب؟من الان پریود ش ...

سلام عزیزم الان دیدم‌پیامتون رو.

بله روزایی که شنبه تعطیله به جاش یکشنبه میاد.

منم‌متاسفانه منفی شدم 🥺 چهارشنبه باید برم پیششون. 

سلام عزیزم الان دیدم‌پیامتون رو. بله روزایی که شنبه تعطیله به جاش یکشنبه میاد. منم‌متاسفانه منفی ش ...

عزیزم😢خیلی ناراحت شدم ولی ناامید نباش،ان شاالله قبل عید مامان شده باشی،منم دیروز رفتم،انتخابو داد به خودم که آی یو آی کنه یا آی وی اف،راستش نتونستم تصمیم بگیرم،دیگه اونم گفت آی یو آی میکنیم ولی بعدش خیلی پشیمون شدم،به آی یو‌آی زیاد امیدی نیست،به خصوص که الان کیستهام کامل از بین رفته بود و وضعیت خوب بود برای آی وی اف،دیگه اگه منفی بشم بعد از عید و‌ماه رمضان باید برم دنبالش😓

عزیزم😢خیلی ناراحت شدم ولی ناامید نباش،ان شاالله قبل عید مامان شده باشی،منم دیروز رفتم،انتخابو داد ب ...

منم امروز پیشش بودم. تو سونو مشخص شد یه کیست ۲۳میلی دارم که احتمال میدم به خاطر داروهای قبل iui بوده. گفت این ماه نمیشه کاری برات بکنیم. فعلا یک ورق قرص جلوگیری داده کیست آب بشه🤦‍♀️ یعنی اقدام طبیعی هم بی اثره فعلا.

فروردین هم که تا باز کنه مطبو سیکل من از دست رفته🥺

ناچارا باید اردیبهشت که پریود شدم برم.

و پروسه ivf شروع بشه.

ولی شما نگران نباش ایشالا جواب می گیری همین ماه. توکل به خدا کن استرس نداشته باش.