2777
2789
عنوان

عکس گلهای طبیعی خونتون ببینیم حالمون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 54 پست

ماشالا بهشون عزیزم ناز یخیتو از طریق بذر پر کردی یا قلمه بود زیاد شد من یه قلمه گرفتم همون رشد میکنه فقط زیاد نشدا

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
این بیچاره ها معلومه نورشون خیلی کمه اون سنگهای رنگی رو در بیار چون ریشه رو خفه می کنه

آخه خیلی خوشگله🥺❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید به جای صدف و سنگریزه چه چیز دیگه میشه گذاشت؟ 

اصولش اینه هیچ چیزی رو سطح خاک گل نباشه چون باعث آفت میشه وهم ریشه هارو خراب میکنه فقط اگر گلدونش پشه داره دارچین بپاش یا دوتا تیکه ذغال بزار 

من میخام بخرم کدوم گلها نگهداری شون راحت تره

پتوس و آگلونما

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
اوخی قاشقیه من یه گلدان قاشقی داشتم ارتفاعش به نزدیک دومتر رسیده بود مدامم گل میبست ولی دیدم برگاش خ ...

من سرشونو قیچی میکنم نمیزارم خیلی بلند بشن تو هر گلدون هم چند تا کاشتم قشنگ پرشدن.

این عکس پارسال بهاره اولین گلی که داد. صبح اومدم تو حیاط دیدمش کلی ذوق کردم

اسم این چیه؟

خیلی نازه💖

من سرشونو قیچی میکنم نمیزارم خیلی بلند بشن تو هر گلدون هم چند تا کاشتم قشنگ پرشدن. این عکس پارسال ب ...

آره گلای قشنگی داره عزیزم منم گلدون جدیدمو نمیزارم قد بکشه برگاش اینجوری قشنگتره

منم بلد نیسم نگهداری کنم خراب میشه میندازک دو‌ر

منم مثل شما بودم و هنوزم نمیتونم تو اتاق گل نگه دارم.ولی گلهای حیاطی خوبن فقط باید زمستون هفته ای یبار اب بدی و تابستون تقریبا هر روز یا یکروز درمیون.

حیاط یا بالکن یا پارکینگ