2777
2789
عنوان

عکس گلهای طبیعی خونتون ببینیم حالمون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 54 پست
چ گلایی مثلا

انواع کالانگوعه( یا همون گل قاشقی)

کراسولا ( یاهمون یشم)

گل ناز یخی

گل برگ بیدی که۴ مدل داره (سبز، ارغوانی. ابلق. مخملی)

گل پروانه

گل شمعدونی که کلی رنگ داره

انواع گل های کاکتوسی

گل ساق عروس

گل گندمی سبز و ابلق

گل حس یوسف

گل سیب (ایرانی و خارجی)

گل مینا

انواع گل رز یا سرخ

گل های چمنی

گل های بگونیا

گل برگ هندوانه ای

و......

کلی گل دیگه هم هست که میشا تو حیاط نگه داشت.

من اینایی که نوشتم و تو حیاطم دارم فقط هم بهشون اب میدم بعضیا تو سایه بعضیا هم تو افتاب نگه میدارم اکثر اونایی که گل میدن افتاب نیاز دارن. اونایی که فقط سبز هستن و میشه تو سایه هم نگه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نور مستقیم میخاد؟

نه عزیزم روشنایی رو دوست دارن ولی مستقیم نباشه بهتره

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
سلام سوالی داشتین در خدمتم 

آنتوریوم چه مواقعی گل میده و چند وقت دوام میارن گلهاش؟مال من داره گلهاش خشک میشه و دوست دارم بیشتر گل بده

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
گیاهیی که گل دار میشه باید نور و مواد غذایی داشته باشه‌. زمانی که گل ها پژمردگیشون بیشتر شد گلاشو & ...

ممنون لطف کردی 

سلام سوالی داشتین در خدمتم 

عزیزم میشه در مورد سنگینیوم و زامبی‌ها

هم توضیح بدی که چطور ازش مواظبت کنیم

عزیزم میشه در مورد سنگینیوم و زامبی‌ها هم توضیح بدی که چطور ازش مواظبت کنیم

سینگونیوم های رنگی نور میخوان

و محیط رطوبتی  جزیره درست کن براشون .

خاکشون زیاد خشک نشه‌ 

اب بدون کلر . 

زاموفیلیا هم کم ابه  و نور غیر مستقیم .

جفتشون گیاه خوبین 

سینگونیوم های رنگی نور میخوان و محیط رطوبتی  جزیره درست کن براشون . خاکشون زیاد خشک نشه‌  ...

خیلی ممنون عزیزم

فقط یه سوال داشتم بنظرتون چ گل‌هایی میتونم واسه خونه بگیرم که شرایط نگهداری آسون باشه 

پیشنهادتون چیه

خیلی ممنون عزیزم فقط یه سوال داشتم بنظرتون چ گل‌هایی میتونم واسه خونه بگیرم که شرایط نگهداری آسون ب ...

شما اگه نور داشته باشی بیشتر گیاه هارو میتونی نگهداری کنی.

و بعد از اون رطوبت محیط ملاکه که با ظرف اب حل میشه .

دما هم که دمای خونه اس .

اولویت واسه یک گیاه نور هست بعد دما و رطوبت