2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه هورمون مردانه هست مثلا ما خانم ها برای چی پروژسترون میزنیم؟ 

عزیزم دلم خونه چند روزه...الکی تاپیک نزدم میخام ببینم آقایون ک مصرف کردن عوارض چی بوده براشون...داداشم مشکل داره بهش گفتن آمپول باید بزنی

عزیزم دلم خونه چند روزه...الکی تاپیک نزدم میخام ببینم آقایون ک مصرف کردن عوارض چی بوده براشون...دادا ...

مشکل داداشت چیه ؟صفت ها مردانه مثل ریش و کلفتی صدا واینا به تستسترون ربط داره .مشکل بیضه داشت داداشت؟

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

عوارضی به اون صورت نداره استفاده نکردنش ضرره .

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

من زیاد تحقیق کردم .دربارش نگران نباش عزیزم .ارکیکتومی انجام داده؟

من زیاد تحقیق کردم .دربارش نگران نباش عزیز .ارکیکتومی انجام داده؟

چون چند جا تو نی نی سایت دیدم زدن بیضه ها کوچیک شده...ارکیکتومی نمی‌دونم چیه ...ما آزمایش بردیم همون اول گف برادرت باردار نمیشه...ازمایشاش تو تاپیک قبلم هست اگه امکانش هست  نگاه بنداز

مشکل داداشت چیه ؟صفت ها مردانه مثل ریش و کلفتی صدا واینا به تستسترون ربط داره .مشکل بیضه داشت داداشت ...

اره کوچیک بیضه و کلن ریش و اینا کم داره خیلی تک و توکی میزنه

این هورمون خود بدن هست اثر خطرناکی نداره و بهتره از خود دکتر مشاوره بگیری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
این هورمون خود بدن هست اثر خطرناکی نداره و بهتره از خود دکتر مشاوره بگیری

دکتر ک رفتم اصن براش هیچی مهم نبود ب راحتی میگف خب نتونه ازدواج کنه نتونه باردار بشه مگه چی میشه...من همین ی داداش رو دارم

چون چند جا تو نی نی سایت دیدم زدن بیضه ها کوچیک شده...ارکیکتومی نمی‌دونم چیه ...ما آزمایش بردیم همون ...

چند سالشه؟حتما تستسترون رو بگیره.منم پسرم جراحی بیضه انجام داد و احتمال میدادن نیاز باشه .برا باروری زیاد مهم نیست الان کلی راه هست اسپرم اهدایی میگیرن یا اینکه راه ها دیگه هم داره که تحقیق کنی میفهمی.براش خیلی مهمش نکنین تا راحت کنار بیاد