2777
2789
عنوان

به نظرتون فاز این مادرشوهر من چیه

633 بازدید | 21 پست

سلام من و جاریم چندسال پیش با هم باردارشدیم از همون اول مادرشوهرم میگفت بچه تو دختره بچه اون پسره خلاصه نتیجه برعکس شد حالا این جاری دوباره بارداره منم چندوقت پیش سقط بدی داشتم.دیروز همه دور هم بودیم من اونجا فهمیدم این یکی هم دختره.مادرشوهرم همینطور با لج پسر منو دعوا میکرد پرتش میکرد از جلو در اونطرف.همش جلو من مراقب جاریم بود با من بد حرف میزد هرکاری داشت به من میگفت دیگه آخربار سر پسرم داد کشید منم اومدم خونمون و گوشیمم خاموش کردم.حالا به شوهرم گفته زنت زورش میاره اون بارداره و خودش سقط میکنه.آخه به من چه اون بارداره حالا بچش پسر یا دختر چکار به من داره.به نظرتون اگه مادرشوهرم حرفی زد بهش چی جواب بدم.چون اصلا اهل کل کل کردن نیستم

ارتباط نداشتع باش باهاش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.