2777
2789
عنوان

سلفری لطفاکمکم کنید😔

105 بازدید | 8 پست

رفتم پیش دکترم ان تی خوب بودوهمه چی نرمال گفتم دخترخالم مشکل سندروم دان داره گفت خیلی نگرانی سلفری بده نمیدونم چیکارکنم هزینه سلفری هم که خیلی بالاس نمیدونم اعتمادکنم به همین ان تی یانه

فامیلم نیستیم ولی خب شوهرخالم وخالمم فامیل نبودن که دخترخالم مشکل داره

سنمم بالانیست

ازمایش بدی به نفع خودته

این پول در برابر درمان دور از جون هیچه

من سر دخترم رفتم امینوسنتز اگه بدونی چقدر خیالم راحت بود

اما سر این یکی احتمال های غربال گریم بد نبود دکترمم نگفت برو نرفتم

خیلی پشیمونم پر از استرسم کاش قبل ۴ ماهگی اینم میرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سندرم داون هیییچ‌ربطی به وراثت و فامیلی نداره. برای هر کسی ممکنه پیش بیاد چون یه جهش ژنتیکی هست متاسفانه دکترامون خیلیاشون سواد نصف نیمه دارن الکی استرس میدن در حالیکه از یه متخصص ژنتیک بپرسی کامل بهت میگه هیچ ربطی به اینکه دختر خالت داره و حالا شما ممکنه ریسکت بالا باشه نداره

الان نمیدونم چیکارکنم ازمایش بدم یانه

اگه میخوای بدی بده ضرر که نداره ولی صرفا چون دختر خالت داون هست هیچ‌ ربطی‌نداره. من خودم تو اقوام داون داریم رفتم سلفری دادم بعد قبل سونو آنومالی یه دکتر زنتیک مشاورم‌کرد کلی دعوام کرد که کی ترو فرستاده سلفری اصلا داون ربطی به فامیلی نداره برا هرکسی ممکنه پیش بیاد

اگه میخوای بدی بده ضرر که نداره ولی صرفا چون دختر خالت داون هست هیچ‌ ربطی‌نداره. من خودم تو اقوام دا ...

خب همون احتمالات هم ادمومیترسونه دیگه ادم مطمئن بشه ازسلامتش بهتره یانه 

خب همون احتمالات هم ادمومیترسونه دیگه ادم مطمئن بشه ازسلامتش بهتره یانه 

شما که‌میخوای حتما سلفری بدی چرا سوال میپرسی دیگه ؟ من همین هفته پیش دکتر ژنتیک بهم گفت وقتی ازمایشت خوب‌بوده لزومی به سلفری نیس حالا شمام اگه از توان مالیت بر میاد برو بده جنسیتشم زود میفهمی

شما که‌میخوای حتما سلفری بدی چرا سوال میپرسی دیگه ؟ من همین هفته پیش دکتر ژنتیک بهم گفت وقتی ازمایشت ...

بخداخیلی استرس دارم دیگه دارم میمیرم توی این چندوقت وزن کم کردم که اضافه نکردم حالم اصلاجالب نیست این ازمایشم اگه احتمالابدم بایدطلابفروشم