2777
2789
عنوان

طلا یا سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 52 پست
عزیزم برو طلا فروشی بگو طلای دست دوم یا مستعمل بگیر خیلی خوب وبه صرفه است الان یکساله این کارو میکنم ...

ب امید خدا منم برم بخرم ببینم چی میشه کرد

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرم اصلا اونجوری نیست ک پول بهم نده ها اتفاقا طفلک همه دولتش تو حساب منه😂 من فقط میخوام یکم ...

خوب منم برای پس انداز همین کار رو می کنم لارج ترین مردها هم بعضی وقت ها ته جیبشون خالیه وزن جماات حتی برای کمک به همسر یا چیزایی که دوست داره بخره باید پس انداز داشته باشه

من همیشه با این که خودم شاغلم وهمسرم به راحتی پول میده ولی بازم با خرید طلای کم اجرت پس انداز دارم

عزیزم برو طلا فروشی بگو طلای دست دوم یا مستعمل بگیر خیلی خوب وبه صرفه است الان یکساله این کارو میکنم ...

گلم یعنی به فرض الان بخوام یه انگشتر نو بخرم ۷ تومن دست دوم ممکنه ارزونتر باشه؟؟؟؟

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
گلم یعنی به فرض الان بخوام یه انگشتر بخرم ۷ تومن دست دوم ممکنه ارزونتر باشه؟؟؟؟

حتما

الان طلا ۲۱۲۳ هست کم اجرت بین ۳ تا ۷ درصد)انصاف فروشنده(

اما طلای نو بین ۱۵ تا ۲۵ درصد بستگی به نوع کار

روی قیمت خام میکشن

خوب منم برای پس انداز همین کار رو می کنم لارج ترین مردها هم بعضی وقت ها ته جیبشون خالیه وزن جماات حت ...

دقیقا همینطوره منم شاغل بودم ولی الان ی ساله بنا ب دلایلی دیگه درآمد ندارم ب شدت بهم سخته چون درآمد من پس اندازمون بود ی راست میرفت برای پس انداز ولی الان …

فردا برم ببینم میتونم طلای کم اجرت بخرم 

نمیدونید چقدره قیمتش؟؟

حتما الان طلا ۲۱۲۳ هست کم اجرت بین ۳ تا ۷ درصد)انصاف فروشنده( اما طلای نو بین ۱۵ تا ۲۵ درصد بستگی ...

مممنونم ازت به امید خدا میخوام با حقوق برادرم این کار رو کنم برای آینده ش پس انداز بشه مامانم راهنمایی نمیکنه نمیخوام بذار برادرم مثل من گرفتار بشه خودمم تجربه ای ندارم راهنماییت کمکم کرد

تک تک طلا فروشیها رو برگرد طلای دست دو دارن یه چی بردار هم درحدنو باشه که بندازیش هم بشه پس انداز

اهوم 

ولی نمیندازم ب خودم چون انقد حسود دوروبرمه همیشه همسرم میگه چشمت میکنن خودتو تو چشم اینا ننداز

دقیقا همینطوره منم شاغل بودم ولی الان ی ساله بنا ب دلایلی دیگه درآمد ندارم ب شدت بهم سخته چون درآمد ...

بالاتر توضیح دادم

البته خودتون سعی کنید حساب کنید بعضی فروشنده ها میگن کم اجرت ولی حساب کردنی اگه متوجه نباشید بین ۱۰ درصد وبیشتر روی قیمت خام تو هر گرم اضافه میکنن

طلای آب شده بگیر اجرت و مالیاتم نداره 

طلای آب شده چیه دیگه من تجربه ندارم نمیدونم برای همین می پرسم میشه راهنمایی کنی بریم بگیم طلای آب شده میخواهیم؟؟

اهوم  ولی نمیندازم ب خودم چون انقد حسود دوروبرمه همیشه همسرم میگه چشمت میکنن خودتو تو چشم اینا ...

منم نمیندازم چون فقط بحث حسادت نیست.بعضی وقتا دور وبر آدم هستن کسانی که واقعا تو سختی هستن واز نظر شرعی واخلاقی درست نیست آدم داشته هاشو تو چشم بقیه بکنه

بالاتر توضیح دادم البته خودتون سعی کنید حساب کنید بعضی فروشنده ها میگن کم اجرت ولی حساب کردنی اگه م ...

اره خودم حتما حساب میکنم

مرسی عزیزم