2777
2789

یه پسر سیزده ساله داشت 

به حمد و سوره روحشو مهمون کنید 

دوستان عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

روحش شاد🥀

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هربار ک خبر وفات کسی رو میشنوم انگار راحت میشم حالم خوب میشه

بابت اینهمه فشاری ک روم بابت همه حرص ها آرزوهای دراز بابت همه سختی ها

ما مسافریم

خداوند ایشون رو بیامرزه و خانه آخرتش آباد

خو نکن فکر سفر کن
روحش شاد سرطان چي بود ك درمان نشد

ببخشید نبودم 

سرطان روده متاستاز به کبد بعد هم کبد اب اورد و پاهاش ورم کرد‌اب شکم رو کشیدن تو همین دوهفته حالش به هم خورد و تمام  

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
هربار ک خبر وفات کسی رو میشنوم انگار راحت میشم حالم خوب میشه بابت اینهمه فشاری ک روم بابت همه حرص ه ...

انگار دیگه از مرگ نمیترسم 

چقدرررررر آدم خوبی بود چقدرررر هر چی بگم کمه 

چندسالش،بودچ سرطانی

۴۲ سرطان روده متاستاز به کبد 

ببخشید نبودم  سرطان روده متاستاز به کبد بعد هم کبد اب اورد و پاهاش ورم کرد‌اب شکم رو کشیدن تو ...

اخي چ سخت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.