2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما تو اینستا پیج فلور تاجیک سر بزن راهنماییت میکنه با اصلاح سبک و برنامه ی غذایی خیلی ها با شرایط شما که پیشنهاد تخمک اهدایی داده بودن بهشون خودشون به لطف خدا باردار شدن من مشکل از همسرمه ولی شما راحت باردار میشی تسلیم نشو برای خواسته ات بجنگ تا آخر برو موفق میشی خدا بزرگه🤲🌺

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

بعدم وقتی بچه تو بدن شما پرورش پیدا کنه خون شما تو رگهاشه.بچه شماست.بهش شیر میدید

دیگه مادری مگه بجز اینه؟خدارو شکر کنید ک این راه براتون بازه چون خیلیا در حسرت همین راهن و امیدی بجز فرزند خوانده گرفتن برای مادرشدن ندارن

قیمت تخمک اهدایی چقدره 

یکسال  سال قبل کارهاشو انجام دادم پرونده تشکیل دادم ده تومان ازمایش ها شد ولی بقیه کارهاشو انجام ندادم خود مرکز بیست تومان میخاست باید کیس مناسب هم خودمون پیدا کنیم 

عزیزم من خیلی دنبالش رفتم جواب نگرفتم در نهایت مجبور شدم تخمک اهدایی بگیرم و الان بچه هام بدنیا اومدن .بهتره شما هم دنبالش نرید . تخمک اهدایی بگیرید . شماره یه خانمی رو میدم که واسطه من بودن ازشون تخمک گرفتم ازشون یه مشاوره بگیرید انوقت می تونید بهتر تصمیم بگیرید که کدوم راه براتون بهتره‌

09128935612

خانم جعفری 

یکسال  سال قبل کارهاشو انجام دادم پرونده تشکیل دادم ده تومان ازمایش ها شد ولی بقیه کارهاشو انجا ...

من رفتم ابن سینا اونا خودشون همه کارهارو انجام میدن کیس هم خودشون پیدا میکنن ضمانت میکنن ۵ تا هم تخمک میدن این بهتره 

اونجوری خودت پیدا کنی ممکنه کلاه بردار از آب در بیاد 

من الان تو نوبتم