2777
2789

من‌پسرم شیر خودمو میخوره خیلی لاغر و استخونی شدم هرماه یه شیر خشک‌ میخرم ببینم معجزه میشه بخوره ولی نه نمیخوره زرنگ تر از این حرفاست...حالا این شیرخشکا همه پر هستن اما بیش از یک ماهه باز شدن میتونم خودم بخورم لااقل شاید یه کم چاق شم

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریز تو کیک و حلوا

یعنی به جای شیر پاکتی...شیر خشک رو با اب مخلوط کنم بریزم؟

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 
منم شیرخشکای اضافه پسرمو کیک درست میکردم یا شیر میخریدم ماست بزنم میریختم تو شیر ، ماستش میکردم خلا ...

مگه چن ماه وقت دارن شیر خشک ها ‌..وقتی باز بشن ؟؟؟؟روس نوشته تا دوسال دیگه وقت داره ک

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نه روش زده بعد از باز شدن یه ماه فرصت مصرف داره

خب الان ب‌بچم‌ندم اما خودم میتونم بخورم؟

خب الان ب‌بچم‌ندم اما خودم میتونم بخورم؟

من پسرم شیر خودمم میخورد به خاطر همین بطری باز میکردم تو یه ماه مصرف نمیشد همه اش منم به یه ماه نرسیده تو کیک و ماست استفاده میکردم

البته از چند نفر که تجربه استفاده از شیرخشک داشتن پرسیدم گفتن بعد یه ماه به پسرت نده ولی خودت میتونی استفاده کنی ولی میترسیدم یه وقت خراب بشه بعد باز کردن به یه ماه نرسیده تمومش میکردم گاهی هم میموند میریختم میرفت