2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی کارم اشتباه بود؟؟؟

491 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه جاری دارم که خیلی زرنگه مادر شوهرم فوت کرده هروقت میریم خونه پدر شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه بعد دوتا بچه داره هزار تا ظرف براشون کثیف می‌کنه و من و خواهر شوهرم فقط ظرف میشوریم. یعنی دیگه لج آدم در میاره انگار ما نوکر این و بچه هاشیم. چند روز پیش بی بی چکم حاله انداخت ولی هنوز موعدم نشده که مطمین بشم ازش. دیشب رفتیم خونه پدر شوهرم من و شوهرم بودیم و بچه خواهر شوهرم و شوهر خواهر شوهرم و خانواده همین جاریم که ۴ نفر هستن با پدرشوهر و برادرشوهر های مجردم.

دیشب من به شوهرم گفتم چون اینا اینجا هستن و حالم بده بود یعنی حالت تهوع داشتم و از طرفی شاید باردار باشم دلم نمی‌خواست مثل نوکر این خانم وایسم ظرفای بچه های اینو بشورم. خلاصه برای امتحان من نشستم ببینم اگر من پانشم با پدر شوهرم کمک کنم اون اصلا پا میشه یه کار کنه؟ که دیدم اصلا فقط نشسته بود سرش تو گوشی بود. منم مجبوری پاشدم کمک پدرشوهرم کردم. برای چای و سفره. ولی هرچی گفتن بیا شام بخور الکی گفتم سیر هستم و نخوردم. بعدم اصلا پا نشدم سفره جمع کنم و بشورم هیییچکار نکردم بقیه کمک کردن سفره جمع کردن جاری هم مجبور شد ظرف بشوره. بعد از شام هم چایی گذاشت و آورد اما من چایی هم گفتم نمی‌خورم. خلاصه من از بس لجم از جاری گرفته بود اینجور کردم. اما فکر کنم پدزشوهرم و برادرشوهرای مجردم که همشون خیلی برام عزیز هستن خیلی ناراحت شدن‌‌.اخرم شب اومدیم خونه اعصاب داغون بود و با شوهرم دعوا بدجور کردم. شوهرم خوابید دیدم برادرشوهرم که مجرده بهش پیام داد من خوندمش نوشته بود من خیلی دوستتون دارم امیدوارم تو و زن داداش از دست من و بابا ناراحت نباشین چون من آرزومه که هرشب بیان خونمون و خیلی ناراحت میشم که شام و چایی نخورین و برین 😭😭😭

الان واقعا اعصابم خورده. آخه من پدرشوهرم و برادر شوهرای مجردم رو واقعا دوست دارم و اصلا نمیخوام ناراحت باشند از دستم 😭 به خاطر جاری احمقم کاری کردم اونا ناراحت شدن. حالا چیکار کنم 😭

فردا شب دعوتشون کنم از دلشون در بیارم. به شوهرم هم گفتم هر وقت جاری اینا خونه پدرت هستن من نمیام اگر میخوای تنهایی بری برو اما من تا اونا هستن پا نمیزارم خونه پدرت. خلاصه شوهرم هم الکی الکی خیلی ناراحت کردم.

اره دعوتشون کن

شما بچه نداشتین؟

اتفاقا من اگه جای شما بودم میرفتم آزمایش میدادم اگه مثبت شد فقط روزهایی میرفتم اونجا ک اونم باشه چون شما حامله ایی اون مجبور بشه کار کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در وهله اول شکرررررر ک جاری ندارم و نخواهمم داشت

خدایی زور داره...

اره دعوتشون کن مثل همیشه اگ برات مقدوره کیکی چیزی ام درست کن

بگو دیشب بیحال بودم یکم درست حسابی حرف نزدیم و اینا....

خوبه ک انقد برات مهمن خدا نگهدارتون باشه

ولی خب خدایی اگه بچه هاش کوچیکن باید درکش میکردین و شما بچه نداشتین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

شما حق داشتی اما رفتارت بچه گانه بود مگه نمیگی نشستم ببینم جاری کار میکنه یا نه؟! خوب رفت ظرف شست  چای م اورد چرا برنداشتی ؟مگه همینو نمیخواستی ؟ باید با روی خوش برمیداشتی  بازم ازینکارا کنه الان اونم میگه تا ابد جلوش چای نمیگیرم!! 

بعدم همیشه اگه دوست داری کاری و انجام بدی با جون و دل انجام بده دوست نداریم نده اینجوری کمتراذیت میشی ! من فکرمیکنم چون شما خجالت میکشین ک کارنکنین مجبوری کارمیکنین بخاطر همین هم عصبی میشین 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

میفهممت. با وجود آدمهای تنبل و زرنگی مثل جاری خانمت خیلی به آدم فشار میاد 

خیلی گلی که هوای خانواده همسرت رو داری

نگران نباش بهر حال اونا که ازدواج کردن و جاری های جدید که اومد تو بعنوان عروس مهربون و حامی  توی این روزای سخت فوت مادر شوهر ،برادرشوهر ها هوات رو خواهند داشت

خیلی بزرگش کردی همین حرفارو برو ب برادر شوهرت بزن 

راحت نیستم باهاش که غیبت جاری بکنم پیشش خخخ. حالا دوست دارم دعوتشون کنم از دلشون در بیارم  که فکر نکنن از اونا ناراحت بودم 

اره دعوتشون کن شما بچه نداشتین؟ اتفاقا من اگه جای شما بودم میرفتم آزمایش میدادم اگه مثبت شد فقط رو ...

اخه من اصلا روم نمیشه کار نکنم یعنی اصلا دیشب خودم رو خوردم که نشسته بودم و اون داشت ظرف می‌شست. بعدم من اگر ای بیماری بمیرم هم اون یه ظرف جابجا نمیکنه امشب هم یعنی اگه من نشورم اون عمرا اگه بشوره. بخدا یک ماه بود وقتایی که ما می‌رفتیم اونا نبودن یعنی اینقدر خوش می‌گذشت بهمون من همه کارا رو م میکردم ولی اصلا برام سخت نبود ولی من نمی‌خوام اون فکر کنه من نوکر اون و بچه هاشم

در وهله اول شکرررررر ک جاری ندارم و نخواهمم داشت خدایی زور داره... اره دعوتشون کن مثل همیشه اگ برا ...

خوشبحالت خخخ آره حتما باید اینکار کنم خیلی خوبن آخه. برعکس جاری که خیلی زرنگه

ولی خب خدایی اگه بچه هاش کوچیکن باید درکش میکردین و شما بچه نداشتین

عزیزم بخدا بچه هایش که بزرگ شدن وای بخدا قسم از اون که میاد بچه ها رو میندازه گردن شوهر من و برادرشوهرم و شوهر خواهر شوهرم یعنی ختی غذاشون هم شوهر من میده بهشون حتی اب شوهر من می‌اره براشون. اون خانم و شوهرش فقط فقط میان میشینن و میخورن و میرن

شما حق داشتی اما رفتارت بچه گانه بود مگه نمیگی نشستم ببینم جاری کار میکنه یا نه؟! خوب رفت ظرف شست&nb ...

اره بخدا اصلا دلم نمیاد کار نکنم. مجبورم کار کنم یعنی اگر خودمون تنها بریم خونه پدر شوهرم با جون و دل کار میکنم حتی تمیز میکنم ولی اونا که باشن اصلا دلم نمی‌خواد کار کنم چون اونا ۴ نفرن اما اندازه ۶ نفر ظرف کثیف میکنن بعدم که کار نمیکنن خودشون.

متنفرم ازشون.

آخه چون اون چایی گذاشت دلم نمی‌خواست بخورم بعدش متوجه شدم که پدرشوهرم ناراحت شده و خیلی ناراحتم الان 😭

اره بخدا اصلا دلم نمیاد کار نکنم. مجبورم کار کنم یعنی اگر خودمون تنها بریم خونه پدر شوهرم با جون و د ...

ناراحت نباش الکی ممکنه باردارم باشی 

خانواده شوهرتم ازت ناراحت نمیشن چون اینهمه بهشون خوبی نیکنی همیشه دلخورنمیشن خیالت راحت 

حالا امشب ک جاری نیست کیک بپز بعد سام برین باهم چای و کیک بخورین برگردین ب نظرم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️