2777
2789

دکتر برام اینو نوشته گفت برو دارو خونه بخر بیا بهت بگم چطور مصرف کنی ، بعد رفتم براش منشی گفت الان ماما میاد بهت دستورشو میگه چطور مصرف کنی😏 اومد بهم گفت پونزده روز بعد از پریودی بخور روزی یدونه بعد نفهمیدم کی باید قطعش کنم که پریود بشم ، تاکی باید بخورم؟ اگه قرص تموم بشه چی؟ چون بیستا دونس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پریودیم نامنظم بود، رفتم برام آزمایش هورمون و سونو نوشت ،بعدش معلوم شد کیست ریز دارم ولی هورمونام مشکلی نداشت. برام دو تا آمپول تزریق کرد،گفت یه هفته دیگه پروید میشی. از قرص پروفم پویا سه بسته داد، گفت تا سه دوره بعد از هر بار پاک شدن، بلافاصله تا ده روز قرص بخور بعد قطع کن. سه تا دوره که تموم شد. دوره چهارم که پاک شدی ، بعد از یه هفته قرص  دوفامد بخور تا ان شاء الله تنظیم بشه پریودیت. منتها من هنوز بعد گذشت یه هفته بعد از آمپول ها  پریود نشدم. نمی‌دونم چیکار کنم☹️

منم پریودیم نامنظم بود، رفتم برام آزمایش هورمون و سونو نوشت ،بعدش معلوم شد کیست ریز دارم ولی هورمونا ...

انشالله پریود میشی، آمپول پروژسترون زدی؟ منم قبلا این آمپولو چندبار زدم زود پریود میشدم

انشاالله بشی، ولی اگه تا سه ،چهار روز دیگه نشدی دوباره برو پیشه دکتر

ممنون، ان شاء الله ، صبرم زیاده🤭 امیدوارم که زودتر درست بشه.من کلا خیلی رو پریودیم حساسم، گاهی میگم شاید همین حساسیته، باعثش میشه. بازم توکل به خدا🌺🌺