2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی شنیدم ک اثر گذاره تو زندگی ولی اینم شنیدم ک کسی ک واست دعا گرفته باید منتظر داغون شدن زندگی خووش هم باشه 

حرز امام جواد بگیر ولی از جای درسا احتمالا ۱ تومن باید واسش هزینه کنی ولی حرز امام جواد خیلی توصیه شده 

هرروز قرآن بخون و نماز هاتم یکی در میون نباشه عزیزدل:)

من خیلی شنیدم ک اثر گذاره تو زندگی ولی اینم شنیدم ک کسی ک واست دعا گرفته باید منتظر داغون شدن زندگی ...

براماگرفتن ولی هیچ کدومشون بدبخت ومریض نشدن بعد این همه سال به هرچی خواستن رسیدن

لایک نکنید .توروخدا 
براماگرفتن ولی هیچ کدومشون بدبخت ومریض نشدن بعد این همه سال به هرچی خواستن رسیدن

عزیزم یهو که اتفاق نمیوفته باید کم کم اتفاق بیوفته واسشون که عذاب بکشن! یکی از اقوام دور ما تعریف می‌کرد ک عمه شوهرش تو اینکاره و دعا نویسه ، الان ک سنش رفته بالا زوال عقل گرفته وقتی میوه میگیری جلوش نمیدونه چکار کنه و یا با خودش حرف میزنه یا میخنده،تواین دنیا هیج کاری ب جواب نمیمونه، مخصوصا این چیزا 

عزیزم یهو که اتفاق نمیوفته باید کم کم اتفاق بیوفته واسشون که عذاب بکشن! یکی از اقوام دور ما تعریف می ...

دعا نویس که نیستن میرن سراغ دعانویس سفارش میدن .

یکیش مال ۴۰ سال پیشه این  زن اذیت یه بدبخت دیگم کرده اموالشو کشیده بالا ولی تواین ۴۰ سال نه بیماری گرفته نه بچه هاش مثل ما موندن همه هم ازدواج کرده وپولدار 

لایک نکنید .توروخدا