2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب😏

4810 بازدید | 126 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید🥺

من دوسندارم سرزده مهمون بیاد خونم اونم اگه قرار باشه جندروز بمونه…

دیشب ساعت ۱۰ بوود دیدم در میزنن گفتم باز کردم دیدم خواهرشوهرمو شوهرش با یه چمدون اول واقعا شوک شدم چون خبر نداده بود اصلاااا 

خلاصه اومدن تو همین که رسید گفت وای دارم از گشنگی میمیرم چی داری شام گفتم عزیزم ما زود شام میخوریم خبر میدادی خب اینجوری بدشد که 

شوهرم گفت از بیرون سفارش میدم منم حسابی هول شده بودم نمیدونستم چیکارکنم 

بعد نیم ساعت شام اومد خوردن یکم باشوهرم حرف زدن گفت خوابمون میاد جامونو بنداز بخوابیم خلاصه رفتن خوابیدن شوهرم گفت برای ناهار فردا قرمه سبزی بزار خواهرم دوسداره🥴گفتم باشه صبح میزارم شاید الان بوش اذیتشون کنه 

صبح ساعت ۶ بیدارشدم قرمه سبزیو‌بار گذاشتم 

سالاد درست کردم گذاشتم یخچال 

بعد خواهرشوهرم بیدارشد گفت چه بویی راه انداختی حالم بدشد اول صبحی😕😕خیلی خودمو کنترل کردم چیزی نگم دوست ندارم ب مهمون توخونم بی احترامی کنم ولی واقعا دیگه تحمل ندارم نمیدونم چیکارکنم بفهمه نباید سرزده بیاد😩😩😩

عوض تشکر کردنشه میگه بجای قرمه سبزی مرغ میزاشتی شوهرم دوست نداره قرمه سبزی پاشدم مرغم گذاشتم 

دیگه باید چیکارکنم نمیدونم 

چه رفتاری نشون بدم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

من بودم همون لحظه به شوهرم زنگ میزدم 

دیگه ارد نده خواهرم فلان غذا رو دوست داره 

چون برگشته میگه چه بویی اول صبحی راه انداختی حالم بد شد 

بگو برای ناهار باید از صبح زود غذا رو بار گذاشت 

تا وقتی اینا اینجان غذا از بیرون بگیر 

آیدی پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo