2777
2789
عنوان

کسی سوزش معده داشته درمان شده

235 بازدید | 15 پست

چکار کردید سالها درگیر سوزش معده ام فاموتدین نخورم میمرم ی وقتایی مجبورم دوتا بخورم نمیدونم تاکی باید تحمل کنم قرص بخورم کاش راه دیگه تجربه کردید یا کلا خوب شدید بگید 

وای مامان منم گاهی براش پیش میاد 

میخوام قلبمو بکنم ولی دردشو نبینم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر متخصص عزیزم، ان‌شاءالله برطرف می‌شه. غذا رو هم رعایت کن تا یک مدت و غذاهای اسیدی نخور، همچنین سر وقت غذا بخور تا کم‌تر اذیت بشی قشنگم، سر ساعت که بخوری بدنت تنظیم می‌شه و اسید معده سر وقت ترشح می‌شه. اما در کل به صورت جدی دنبال کن برو یک دکتر متخصص خوب پیدا کن. ان‌شاءالله خوب خوب می‌شی عزیزم. 

فامنترین میخورم خوب میشه ولی خوب همیشه که نمیشه قرض خورد دنبال درمان دائمی هستم

امیدوارم زودی بتر بشید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○