2777
2789
عنوان

از آنچه با دل ما کرده‌ای پشیمان باش 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 32 پست
لامصب دل منطق وغرور حالیش نمیشه وخیلی جاها رسوامیشه.. اگه اشتباه برداشت نکرده باشم علاقه یه طرفه بو ...

دقیقا. منم حدس میزدم حسی نداره اما دلم نمی‌فهمید و میخواستم مستقیم از خودش بشنوم که بتونم رهاش کنم. 😔

میتونست راحت بگه نه اما حتی سین نزد. نفهمیدم چرا انقدر با خصومت واکنش نشون داد💔

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

نمیدونم چی بگم..

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا. منم حدس میزدم حسی نداره اما دلم نمی‌فهمید و میخواستم مستقیم از خودش بشنوم که بتونم رهاش کنم. ...

راستش توفرهنگ کشورما زنی کهدمغرور دوس داشتنی تره،اینکه اخساست رو به زبون اوردی درنظر اون شاید ادم جالبی دیده نشی...ای کاش قبلش از یکی درموردخودت نظرشو غیرمستقیم میپرسیدی...راستش یه حسی بهم میگه بعدهامیادسراغت ولی مراقب باش

نمیخوام پز بدم اما مسخره‌ست که گرفتار این عشق شدم. مسخره‌ست که اون حتی شغل ثابت و درست و حسابی نداره و واقعا معلوم نیست چی کار میکنه اونم با سن ۳۱ سال، فقط خودش رو کشته یه لیسانس از دانشگاه آزاد گرفته و هیچوقت هم قصد ادامه تحصیل نداره. من حاضر بودم باهاش کنار بیام.

اونوقت من با رتبه‌ی ۳ تو بهترین دانشگاه کشور ارشد گرفتم و چندین مقاله و با کلی اهداف بلند و .. . از تفاوت تحصیلی و شغلی پدرهامونم که نگم😭🖤 اونوقت من گرفتار اون و اون طاقچه بالا میذاره😔 این چه دردی بود دیگه

راستش توفرهنگ کشورما زنی کهدمغرور دوس داشتنی تره،اینکه اخساست رو به زبون اوردی درنظر اون شاید ادم جا ...

من هیچوقت بهش نگفتم و حتی خودم پیجم رو حذف کردم که تو خودم بریزم و درد بکشم شاید فراموش کنم اما بهش نگم. اما بعد از ۵ سال نرفت که نرفت با اینکه حتی چکش هم نمیکردم دیگه. بدجور به دلم نشسته بود و باید خودم رو رها میکردم از این درد😔 و متاسفانه هیچ واسطه‌ی قابل اعتمادی بینمون نبود.

نمیدونم حتی اگه هم بیاد باید مغرورانه رفتار کنم و دیگه ذره‌ای احساسم رو بروز ندم

من هیچوقت بهش نگفتم و حتی خودم پیجم رو حذف کردم که تو خودم بریزم و درد بکشم شاید فراموش کنم اما بهش ...

امیدوارم دل بی قرارت ،اروم بگیره باارامش به زندگیت برسی..گذرزمان بهت تسکین میده نگران نباش گلم

امیدوارم دل بی قرارت ،اروم بگیره باارامش به زندگیت برسی..گذرزمان بهت تسکین میده نگران نباش گلم

ممنون عزیزم از همدردیت. لطف کردی❤🌹

اون اصلا بهت حتی فکرم نمیکنه چه برسه به اینکه برگرده سمتت . رویا بافی رو بذار کنار . چون اون حسی بتو ...

میدونم. خیلی درد داره😭 ۵ سال تو فکرش بودم، باید به خودم زمان بدم

مرسی

چرا اینا رو گفتین؟ میخواستین من راحتتر کنار بیام؟

میدونم. خیلی درد داره😭 ۵ سال تو فکرش بودم، باید به خودم زمان بدم مرسی چرا اینا رو گفتین؟ میخواستی ...

چون این اتفاق سه ماه پیش برای دختر عمم افتاد . به یکی از پسرای فامیل که ۴۰ ساله بود علاقه شدید پیدا کرد . پسره فهمید و دیگه رفتو آمد فامیلی رو کمرنگ کرد ... دختر عمم دست برنداشت و بمن گفت دارم دیوونه میشم از دوس داشتنش میخوام بهش تو واتساپ اقرار کنم . گفتم نکن نکن نکن اون تو رو نمیخواد . ولی گوش نکرد و پیام رو داد . پسره که تا قبل اون دختر عممو سارا خانوم صدا میکرد ، خیلی رک و پوست کنده گفت خانوم محترم من به شما حتی فکرم نمیکنم . لطفا دیگه بمن پیام ندید و منو چک نکنید . کارتون شایسته نیست . ..‌. بعدشم از تلگرام و واتس و اینستا بلاکش کرد . کاملا واضحه که اون پسر به شما حسی نداره عزیزم . روزهای قشنگ زندگیتو پای اون هدر نده

چون این اتفاق سه ماه پیش برای دختر عمم افتاد . به یکی از پسرای فامیل که ۴۰ ساله بود علاقه شدید پیدا ...

آره چقدر شبیه من بود. حتی به من فکر هم نمیکنه. منم میدونستم پیام دادن عاقلانه نیست اما تحمل این درد رو نداشتم. 

فقط کاش یه ذره شعور و ادب داشت مثل این فامیل شما مستقیم میگفت نه، نه اینکه با جواب سر بالا و بعد هم با جواب ندادن منظورش رو برسونه.

باز اگه باهاش چهار تا خاطره داشتی یا بوس و بغل یه چیزی ... حق داشتی اونوقت . ولی وقتی چیزی بینتون نب ...

هعییی. ممنون که وقت گذاشتی عزیزم ❤🌹

آره چقدر شبیه من بود. حتی به من فکر هم نمیکنه. منم میدونستم پیام دادن عاقلانه نیست اما تحمل این درد ...

اره بخدا . راستش من یه لحظه فکر کردم سارا هستی بعد که دیدم نوشتی طرف ۳۰ سالشه فهمیدم فرد دیگه ای هستی . میدونی اخلاق همه مردا شبیه هم نیست . بعضیا خیلی از خود متشکرن پیش خودشون میگن خب وقتی جواب ندم خوده طرف میفهمه نمیخوامش راشو میگیره میره . این آقا جزو اون دسته مرداست

اره بخدا . راستش من یه لحظه فکر کردم سارا هستی بعد که دیدم نوشتی طرف ۳۰ سالشه فهمیدم فرد دیگه ای هست ...

آره دقیقا مدلش همینطوریه که با جواب ندادن کاری کنه طرف بذاره بره. قبلا هم امتحانش کرده بودم