2777
2789
عنوان

با سلیقه ها بیاید عکس از آشپزخونه و وسایل توی کابینتاتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 66162 بازدید | 369 پست
دقیقا از همون خانومای تمیز و مرتبی که من خوشم میاد من شلختم، ولی شلختگیم از بی انگیزگیه

مرسی عزیزم لطف داری🥰

منم شلخته بودم

ولی وقتی امید و انگیزه داشته باشی خود ب خود دستت ب کار میره😅

من میتونم بهترین هارو برای خودم و خانواده ام به ارمغان بیارم  
مرسی عزیزم لطف داری🥰 منم شلخته بودم ولی وقتی امید و انگیزه داشته باشی خود ب خود دستت ب کار میره😅

تو چجوری امید و انگیزت برگشت؟ من کلا دارم سیر میشم! یعنی واقعا میشه شوهرمون رو نادیده بگیریم و عادی زندگی کنیم؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چجوری امید و انگیزت برگشت؟ من کلا دارم سیر میشم! یعنی واقعا میشه شوهرمون رو نادیده بگیریم و عادی ...

اره چرا ک نشه

یه روز نشستم به خودم قول دادم ک واسه خودم ارزش قاعل شم

خونمو از شلختگی در بیارم

اونطوری مطمعنن حال خودمم بهتره

بعد اینکه خونم تمیز تمیز شد بشینم با ذوق نگا کنم بعد یه لیوان چایی بریزم واس خودم با فیلم مورد علاقم نگا کنم

واسه خودم غذا بزارم رو گاز

بدون ابنکه به هیچکس دیگه ایی فک کنم...

اره چرا ک نشه یه روز نشستم به خودم قول دادم ک واسه خودم ارزش قاعل شم خونمو از شلختگی در بیارم اون ...

خاک تو سرش کنن، بخاطرش قید شهرمو خانوادمو همه کسو کارمو زدم اومدم توی شهر غریب، حالا باید تکو تنها واسه خودم زندگی کنم!

بعضیا چجوری از خدا نمیترسن؟

خاک تو سرش کنن، بخاطرش قید شهرمو خانوادمو همه کسو کارمو زدم اومدم توی شهر غریب، حالا باید تکو تنها و ...

عزیز دلم اونم یه روز پشمون میشه از کاراش

وقتی تو واس خودت ارزش بزاری اونم دیگه نمیتونه هرکار دلش میخاد  باهات کنه

ما زنا فک میکنیم باید در اختیار مرد باشیم تو هر شرایطی خودمونم نادیده بگیریم ولی بخدا اینطوری نیس

مگ چقد میخایم زنده باشیم

پس بهتره بهترین لحظه هارو واس خودمون بسازیم

حتی با کوچیکترین چیزا

عزیز دلم اونم یه روز پشمون میشه از کاراش وقتی تو واس خودت ارزش بزاری اونم دیگه نمیتونه هرکار دلش می ...

یکم از قبل بهتر شدم

رژیمو شروع کردم، دارم میرم باشگاه! قبلا براش بدون شرط قدم برمیداشتم، حالا که لیاقت نداره، از این به بعد اول باید اون قدم برداره! باید 10 تا قدم برداره تا من یک قدم براش بردارم، چون دیگه مثل قبل دوسش ندارم

یکم از قبل بهتر شدم رژیمو شروع کردم، دارم میرم باشگاه! قبلا براش بدون شرط قدم برمیداشتم، حالا که لی ...

سعی نکن تو دلت کینه کنی باهاش چون اونطوری حال خودتو هم خراب میکنی

ب چیزای الکی فک نکنی

زیاد به کاراش اهمیت نده

مردا جذب زنایی میشن ک دست نیافتنی ان

پس کاری کن ک براش دس نیافتنی باشی

اونوقت رفتارشو میبینی

سعی نکن تو دلت کینه کنی باهاش چون اونطوری حال خودتو هم خراب میکنی ب چیزای الکی فک نکنی زیاد به کار ...

مثلا چکار کنم؟

مثلا چکار کنم؟

مثلا سعی نکن از خانوادش یا کسی ک دوسش داره بد بگی

تو کاراش دخالت نکن تا وقتی که خودش ازت بخاد

ازش امار نگیر...انگار برات مهم نیس که چیکار میکنه

اویزونش نباش

مثلا یه درخاستی داشتی ازش و نه گفت دیگه ادامه نده سکوت کن

بزار خودش به فکر بره و عذاب وجدان بگیره

باهاش یکی به دو نکن

منکه جواب گرفتم....

مثلا سعی نکن از خانوادش یا کسی ک دوسش داره بد بگی تو کاراش دخالت نکن تا وقتی که خودش ازت بخاد ازش ...

اینطوری هم خودت کمتر اسیب روحی میبینی هم اون رفتاراش تغییر میکنع هم فردا روزی اگ بخاد چیزی بگه تو جواب داری برای کوبوندنش

ینی رفتاراتو نمیزنه تو سرت

اینطوری هم خودت کمتر اسیب روحی میبینی هم اون رفتاراش تغییر میکنع هم فردا روزی اگ بخاد چیزی بگه تو جو ...

خود به خود اینجوری دارم میشم! ولی متاسفانه از روی سیاست نیست، از روی سرد شدنه، دست خودم هم نیست

مثلا منی که به شدت دوس داشتم باهاش رابطه داشته باشم، الان دیگه هیچ علاقه ای ندارم! اصلا توی فکرم نمیاد دیگه، از فکرایی که واسه آیندم دارم کم کم داره حذف میشه، کاملا هم ناخواستست

حالا بازم سعی میکنم کارایی که گفتی رو از روی سیاست انجام بدم ببینم چی میشه، ولی مطمئنم خودم ازش دورتر میشم

خود به خود اینجوری دارم میشم! ولی متاسفانه از روی سیاست نیست، از روی سرد شدنه، دست خودم هم نیست مثل ...

سعی کن زندگیتو بسازی چ بخای چ نخای شوهرته

اول هم بهت گفتم

کینه نکن ک باعث دوریه

دور ک بشی همه تقصیرا میوفته گردن تو