2777
2789

ممنون میشم بگین 🌹

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خوب ۲۵۰۰

وای اره منم جایی ک میخاستم برم ۲۵۰۰گفت 😥منصرف شدم 😐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

فیبروز ۱

نانو ۱۸۰۰

میکرو ۸۰۰

قیمت یه جای متوسط روگفتم که کارش هم بنسبت خوبه 

همشون یچیزن فقط سورنا فرق داره 

نانو بدرد کسایی میخوره ک جای تتووهاشور قبلی. دارن 

فیبروز هم که رنگ روشن ماندگاری نداره کلا بیشتزدخنرونست

میکروهم بدردخانوملی مسن تر ک کلا تارابرو ندارند میخوره

وخدایی که بشدت کافیست
وای اره منم جایی ک میخاستم برم ۲۵۰۰گفت 😥منصرف شدم 😐

منم دو ساله میخوام برم لامصب کارش تمییییز ولی گرووون

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
۵۰۰ ب بالا بستگی داره ب حرفه ای بودنش

تا ۱۵۰۰خوبو منصفانه س😑

فیبروز ۱ نانو ۱۸۰۰ میکرو ۸۰۰ همشون یچیزن فقط سورنا فرق داره  نانو بدرد کسایی میخوره ک جای ت ...

آها مرسی گلم _نانو بنظرت خوبه واس کسی ک ابروی اولشه ؟؟تتو اینا نداره

منم دو ساله میخوام برم لامصب کارش تمییییز ولی گرووون

منم 😓میخاستم برم گفتن واس شیرده خوب نیس😐الان شنیدم اشکال نداره _ولی خو خیلی گرون شده ۲۵۰۰😫

اگه قصدداری بری جای خوب برو .چون بحث زیباییه وتوصورته وهمیشه تودیده

این ۲۵۰۰گفته، خیلی قشنگه کاراش و یک تا دوسال حتما ماندگاریشه _ولی خو ۱تومن گرون تره از بقیه جا😥موندم چ کنم 😫😫

این ۲۵۰۰گفته، خیلی قشنگه کاراش و یک تا دوسال حتما ماندگاریشه _ولی خو ۱تومن گرون تره از بقیه جا😥موند ...

اگه واقعاازکارش مطمعنی وروصورت آشنا ازنزدیک دیدی وراضی بودی برو

وخدایی که بشددددت کافیست❣