عزیزانم لطفا همه بیاید راجب آدم فضایی ها گفتگو کنیم
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
حالا ک بهم گفتی باور کن میترسم🤣درصورتی ک من بهم میگن چرا از هیچی نمیترسی🤣ولی این ناشناخته ها خیلی خوفن
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
نه مال آمریکا کلا جداست قبلا یه سفینه فضایی اونجا بر خورد کرد بعد رفتن اونجا آزمایش تحقیقات انجام دا ...
اره آمریکا از همه بیشتر باهاشون درارتباط یادمه یه بار گفتن یه جتی که رئیس جمهور آمریکا و خیلی آدم های مهم دیگه توش بودن تو جنگل ناپدید میشه همه نگران میشن که اینا مردن بعد سه روز با همون جت برمیگردن و هیچی درباره اون سه روز نمیگن از اون به بعد اتفاق های عجیب شروع میشه خیلیا میگن اون موقع با فضایی ها توافق کردن
عزیزم نترس من این همه مدت خودمو کشششششتم ببینم ندیدم🤣🤣🤣🤣
😂😂🤣😂🤣بدبختی اینکه کسی ک میخواد ببینه نمیرن سراغش قشنگ میان سراغ کسی ک نمیخواد ریختشونم از هزار کیلومتری ببینه🤣🤣🤣
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
😂😂🤣😂🤣بدبختی اینکه کسی ک میخواد ببینه نمیرن سراغش قشنگ میان سراغ کسی ک نمیخواد ریختشونم از ...
😜😜
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
اره ماورشوهرمن و پدرشوهرمن یه نمونه بارزی از ادم فضایبن
😂خودتم .خوب شوهر نمیکردی