2777
2789
عنوان

خوردن قرص امپرازول در شیردهی

3621 بازدید | 5 پست

نوزاد ۳۲ روزه ام رفلاکس پنهان ( سرفه بعد شیر خوردن، جوییدن چیزی در دهان و کیپ شدن دماغ و بد شیرخوردن)  داره.

من ۳ روزه روزی ی عدد امپرازول میندازم، رفلاکس نوزاد کمتر شده.

کسی میدونه خوردن قرص امپرازول برا نی نی ضرر داره یا نه؟

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

نداره و جز داروهاییه که به نوزاد هم داده میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نداره و جز داروهاییه که به نوزاد هم داده میشه

واقعا، اخه تو نت نوشته ضرر داره و نگران شدم.

من خودم میندازم (بخاطر دختر۳۲ روزه ام وگرنه مشکل معده درد ندارم) و از روزی که میندازم رفلاکس دخترم به نصف کاهش پیدا کرده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا، اخه تو نت نوشته ضرر داره و نگران شدم. من خودم میندازم (بخاطر دختر۳۲ روزه ام وگرنه مشکل معده ...

اگر رفلاکس داره ببرش دکتر دارو میده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگر رفلاکس داره ببرش دکتر دارو میده

من اینطور حدس میزنم که رفلاکس ( بد شیر خوردن، کیپ شدنودماغ، سرفه بعد شیردهی، جوییدن چیزی در دهان، مدفوع شل با بوی اسیدی و... ) داره چون افتاد به اخر هفته و بی قراری هاش ی هو خیلی زیاد شده بود به ذهنم رسید که خودم دارو بخورم. وگرنه فردا وقت گرفتم.

الان واسه رفلاکس نوزاد پودر اس امپرازول ۵ یا ده میدن

قدیم ترها نیود

امپرازول میدادن که به صورت گرانول باشه

یعتی دونه های ریز

میگفتن بشماری و مثلا ۱۴ تا دونه بدی