2777
2789
عنوان

مامانم فقط میزنه به بالو پرم 😔

201 بازدید | 28 پست

سلام کنکوریم سال یازدهم 17 سالمه میخوام از دانشگاه درست حسابی برای رشته حقوق در بیام تمام تلاشمو دارم میکنم

و به خاطر همین کل خواستگارامو رد میکنم. یا اگه درست حسابی باشن دیگه نمیان خونمون

مامانم بهم تیکه میندازه هی 😔

میگه تو درستو یخون میزارم بری دانشگاه  قید ازدواج بزن و به غیر تو بچه دارم عیبی نداره عروسی اونو میبینم خودش میگه هم درس بخون هم ازدواج کن و همچین سسشرایی 

ولی خواستگار میاد خونمون نمیدونم چرا خود به خود درست حسابیا میرن دیگه نمیان  این زپرتیا مثله کنه می‌چسبن

کاش پسر بودم 

خدا نمیدونم داره با این خلقتش انتقام چیو ازم میگیره 

الان با چه انگیزه ای بشینم پشت میز بخونم؟؟؟؟ 

میدونم خیلی مذخرفه یه دختر بچه 17 ساله به فکر شوهر باشه 😔

دیگه میخوام قید کنکورو بزنم حیف 1 سالی که نشستم پای میز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگارای خوب تازه بزار بزرگتر بشی میان😄

فعلا بچسب به درست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم یه وقتا میگم کاش پسر بودم ولی فک کردی راحته؟

۲ سال سربازی

یه عمررر کار و مسئولیت

میدونم خانوما هم کار میکنن بعضیا سرورست خانوارن و ...

ولی درکل مرد بودن هم توی این جامعه خعلی سخته

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

نه نه اشتباه نکن  ببین تو الان وقت ازدواجت نیست  درست تصمیم بگیر بین پشیمونی بددددددرددیه  که هیچ درمونی نداره   توالان کاری به دیگران نداشته باش فقط درس بخونی کاری شوهر نداشته باش همچیووو بسپار به خدا  وعاشقانه تصمیم بگیر ببین درگیر زندگی بشی دیگه نمتونم درس بخونی زیاد و سخت‌تر  من الان دختر خالم ۱۷ سالگی ازدواج کرد درسو ول سخته واسه یه اینقدپول باید خودشو بکشه تا شوهرش بهشپول بده میگه ایکاش ازدواج نمیکردم درس میخوندم و یه کاری داشتم  که انگیزه حداقلبرا زندگیداشته باشم   واقعا عاقلانه تصمیم بگیر بازم میگم  ازدواج اون چیزی که فکر میکنی نیست زندگی عروسک بازی نیست  تو قطعا میخوای با کسی ازدواج کنی ۷۰ یا۵۰ سال با عشق باهاش زندگی کنی   آیا واقعا مطمعنی از الان میتونی اون فردی که بتونه ۵۰ سال باهات دووم بیاره رو انتخاب کنید نه  نمتونی قطعا شکست میخوری

مامانت کاملا اشتباه فکر میکنه  کاش توجیهش کنی که فکرش غلطه

یه نفر نیست که 4تا خاله هام یکی مامانبزرگم یکیم خودش 

خودش که کنار میاد ولی با حرفاش تحت فشارم قرار میده 

یه پسری هست خودش هم اجازه  تحصیل ووو گفته میده  اگه اون آدمی که میگه باشه میاد جلو. ادامه میدم اگه نباشه به قرآن دیگه زندگیمو تموم میکنم من حوصله اینقد مولی بازی ندارم 

یه نفر نیست که 4تا خاله هام یکی مامانبزرگم یکیم خودش  خودش که کنار میاد ولی با حرفاش تحت فشارم ...

ببین واقعا یه جوری رفتار کن که کسی حق دخالت تو این مسائلو نداشته باشه 

نه تنها مادرت حق ندارع دیگه خاله و مامانبزرگ چی میگه این وسط