2777
2789

شرمنده دوستان من بچه اولمه خجالت میکشم ازاشنابپرسم دکترمم اینقدرسرش شلوغه که درست جواب نمیده من۱۲هفته و۵روزمه ایامیتونم رابطه داشته باشم بعداگه میشه سوال اصلیم اینه که وقتی طرفم ارضاع میشه داخل باشه مشکلیه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم اگه دکتر منع نکنه نه ضرر نداره، تازه برای روحیتم خوبه ولی رعایت شه دبگه، مثلا کاندوم یا ارضا شد داخل نریزه چون کیسه اب بچه صدمه میبینه و،،،، 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اگه جفتت پایین نیس و طول سرویکس کوتاه نیس در کل اگه مشکل خاصی نداری میتونی رابطه داشته باشی

نه مشکلی نیست فقط وقتی همسرم ارضاع میشن بایدخارج بشه یانه داخل بدن هم باشه مشکلی نیست

منم هفته دوازدهم ام .خیلی میل به رابطه ام بیشتر شده 💔ولی کبه که قدر بدونه 🥺 نه فکر نمیکنم 

من دوتابارداری داشتم توهردوبارمتنفرررررم بودم از رابطه😣😖تایکسال بعدزایمانمم مثل یخ بودم سرودبی احساس☹️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤