2777
2789

من چند روز پیش با شوهرم دعوای کلامی( بحث شدید) کردیم و بعدش انقد عصبانی بودم  گفتم خداکنه حامله نباشم(تازه اقدام کردم برای بارداری)....ولی خیلی زود از حرفم پشیمون شدم استغفارم کردم و تو نمازم گریه و التماس که خدا حرفمو نشنیده بگیره😥😥 ولی خیلی عذاب میکشم چرا اون حرف و زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم فحش میدم حالا عصبی خالی که هیچی .رفتیم قم بلا سرم اومد دیونه شدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من خیلی وقتا از چیزایی که اتفاق می افتاد و دوسشون نداشتم ناراحت میشدم و گریه میکردم 

و بعد مدتی تازه می‌فهمیدم چه چیز باارزشی خدا بهم داده

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

عزیزم حالا نمیخاد خودتو بکشی که یه حرفی از عصبانیت زدی تموم شد رفت توبه و استغفار جایز نبود ک😕

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

بله خونه من کوچیک هستش یه خوابه خیلیییی ناشکری کردم گفتم کاش اینم نبود همسرم مجبور میشد خونه بزرگتر بسازه 

۱ هفته هس شوهرم بدهی بالا آورده ۴۰۰ ملیون ک نصفش برا نزول هستش 

پشیمونم خیلیییییی 

کم مونده خونمون رو بفروشیم 

الان خدا میگه بیا زهرا ابن خونه هم نیس حالا تلاش کن خونه بزرگتر بخری 

هیچ وقت ناشکری نکنینن هیچ وقت ضربه بدی میخورین

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم