2777
2789
عنوان

جوش های صورت

607 بازدید | 32 پست

جوش های پوستم خیلی اذیتم میکنه چند بار دکتر رفتم اما تاثیر نداشت اگر کسی از شما تجربه ای از استفاده از ژل شستشو یا بهبودی جوش های پوستیشو داره ممنون میشم کمک کنه

😊

عزیزم جوش هر کس متفاوته و نمیشه نسخه یکی دیگر رو استفاده کرد. 

من از 15 سالگی جوش میزدم چندبار هم دکتر رفتم همش مقطعی خوب بودم ولی آخرین کاری که کردم یادمه قرص چرک خشک کن شماره 100 هر روز خوردم، جوشام کم شد 

ولی خب تاثیر خوراک رو من زیاد بود مثلا فست فود، تخمه، گرمیجات، تندی جات 

الان خیلی کم جوش میزنم معمولا قبل پریودی اونم به خاطر تغییر هورمون ها، اصلاح صورت هم تاثیر داره رو جوش 

سبک زندگی هم بی تاثیر نیست آب زیاد بخور، میوه جات کاهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوش زیرپوستی زیاد داشتم جوش هم می‌زدم پوستم چرب بود در موردش مطالعه کردم پوستم رو شناختم محصولات رو شناختم بعد یه روتین پوستی مناسب چیدم و ازش جواب گرفتم الان بعد یک سال و نیم دیگه جوش زیرپوستی یکی دوتا دارم جوش روپوستی هم فقط موقع پریود

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

عزیزم اگر بخوام به تجربه خودم بگم من با راکوتان جوشای صورتم خیلی بهتر شد

ولی در کل باید ببینی علت جوشایی که میزنی از چیه، مثلا ممکنه از استرس باشه یا غلظت خون یا خوردن گرمیجات، ولی در کل خوردن چیزای خنک مثل آب زرشک و جوشونده زرشک هم موثره

اسپری کردن گلاب هم تاثیرگذاره،

سلام عزیزم محلول کلیندا مایسین بگیر هر شب قبل خواب بزن به صورتت چرک خشک کن داکسی سایکلین هم برا من جواب داد انگاری که بدنم خیلی عفونت داشته بود تا سه ماه خوردم قبل از اینا هم دوبار حجامت کردم اونم خیلی جواب داد یه پن خوب هم بگیر صب و شب صورتتو باهاش بشور 

با شوینده هیدرودرم صبح و قبل خواب صورتت بشور

اگه صورتت خیلی خشک شد یبار بشور

بعدشم میتونی مرطوب کننده مدلن فاقد چربی بزنی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت