2777
2789
عنوان

ازم قرض میخواد ولی من..

224 بازدید | 16 پست

یکی از دوستام یکی از لباسامو که خیلی دوستش دارم ازم میخواد بهش قرض بدم من قبول کردم (هنوز ندادم بهش)

اما همش یاد بدی هایی که بهم کرد می افتم و تیکه هایی که بهم مینداخت و روحمو آزار می‌داد و هعی با خودم میگم چرا باید وسیله امو بدم به کسی که آزارم داده تازه بعدشم معلوم نیست پس بده درست پس بده یا نه!

از طرفی ام اگه قرض ندم میدونم از دستم ناراحت میشه و ممکنه دوستیمون خراب شه و من بنا به دلایلی نمیتونم دوستیمو باهاش قطع کنم

حالا شما بگید چطوری بهش قرض بدم اما خودمو حرص ندم که چرا دادی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده بهش 

چون دوستت نیس اگه دوست واقعیت بود اولا باهات اینکارارو نمیکرد دوما دوستت بود بدون اینکه فک کنی بهش میدادی پس فقط یه اشناس نه دوست نه رفیق الان منو رفیقم ۱۲ ساله باهمیم من ۲۰۰ بدهکار باشم اون ۳۰۰ بهم بدهکار باشه اصلا مهم نیس چون رفیقمه به این چیزا فک نمی‌کنیم 

بگو مامانم دادتش به دختر یکی از دوستاش من نمی‌دونستم گشتم دیدم نیست پرسیدم ازش گفت،خیلی عصبی شدم و فلان گفتم به مامانم من قول داده بودم به دوستم مامانمم گفت نمیدونم کی بیاره زشته زنگ بزنم بگم برگردونه شرمنده ببخشید و فلان

برای دل خودت و روزهای خوبی که باهم داشتین بده. برای حال خوبه خودت بده برای اینکه دل کسی رو خوشحال کر ...

آرومم کرد حرفات مرسی♥️

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

منم دقیقا همین مشکل رو با همسایه داشتم قدری پیله بود یه بار بهانه آوردم اما دست بردار نبود امشب قاطع بهش گفتم نه پیام داده چرا از اول نگفتی نه 😐

خدای من اون همه بهانه یعنی متوجه نشد و منم از اون همه عظم راسخ تعجب کرده بودم😲 

ولی راحت شدم هرچند قدری نگران فردام که تو آسانسور و راه پله ببینمش ولی باشه مهم نیست!

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞