2777
2789
عنوان

هرچی زدم به پوستم خوب نشد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 37 پست
بهتره بری دکتر پوست باز داری اشتباه قبل رو می‌کنی و مشکلت رو می‌خوای با نظر فرد غیرمتخصص حل کنی از ا ...

چندتا دکتر پوست رفتم جواب نگرفتم. اصلا معضلی شده برام. هر روز نفرینشون میکنم

یعنی ترمیم کننده خوبش میکنه؟طول میکشه؟

اره چون پوستت حساسه نتونسته خودشو ترمیم کنه خودت ترمیم کننده بزن در طول روز هم ضد آفتاب بی رنگ استفاده کن. شویندت هم ملایم باشه مخصوص پوست حساس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون پوستت حساسه نتونسته خودشو ترمیم کنه خودت ترمیم کننده بزن در طول روز هم ضد آفتاب بی رنگ استفا ...

تاحالا دکتری بهم ترمیم کننده نداده. ولی یه بار میموزا سیگل زدم تاثیر نداشت اون اوایل. 

تاحالا دکتری بهم ترمیم کننده نداده. ولی یه بار میموزا سیگل زدم تاثیر نداشت اون اوایل. 

تیپ پوستیت چیه.  ؟اگر حساس باشه کلا نباید پاکسازی میکردی مخصوصا اسکراب و لایه بردار نباید استفاده کنی  

میتونی عکس از پوستت بدی؟

تیپ پوستیت چیه.  ؟اگر حساس باشه کلا نباید پاکسازی میکردی مخصوصا اسکراب و لایه بردار نباید استفا ...

نه پوستم نرمال بود. یعنی لایه بردار زده اینجوری شده؟ شما تجربه داشتی؟

نه پوستم نرمال بود. یعنی لایه بردار زده اینجوری شده؟ شما تجربه داشتی؟

من دوره مشاوره پوست و مو رفتم  حتما اون محصولاتی که برات استفاده کرده مناسب پوستت نبوده قوی بوده چون خودم هم پاکسازی میکنم اول میپرسم که نوع پوستشون چیه باتوجه به تیپ پوستیشون براشون پاکسازی میکنم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده

من دوره مشاوره پوست و مو رفتم  حتما اون محصولاتی که برات استفاده کرده مناسب پوستت نبوده قوی بود ...

اره احتمالا قوی بوده. حالا اگه همجین چیزی بشه راه حلش چیه. روی بینیم و کناره هاش از خشکی مثل مویرگ قرمز روشه. کرمی دارویی اگه تحربه دارین که زود خوبش کنه بهم میگی🙏

خودمم حدس میزنم لایه بردار زده چون به شدت پوسته ریزی میکرد. مرسی

هررجایی نرو ..شما پوستت حساسه آ اچ آ احتمالا زده واست ..شما باید پی اچ آ سافت بزنید اگر خواستید دفه بعد لایه برداری کنید ..الان ترمیم کننده ای استفاده کن که خیار یا چای سبز داشته باشه ..حنا هم اگه داری بزن خیلی خوبه خنک کننده است

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..  
هررجایی نرو ..شما پوستت حساسه آ اچ آ احتمالا زده واست ..شما باید پی اچ آ سافت بزنید اگر خواستید دفه ...

عزیزم مال خیلی وقت پیشه. یک سال و خورده ای ولی پوست هنوز ترمیم نشده. 

عزیزم مال خیلی وقت پیشه. یک سال و خورده ای ولی پوست هنوز ترمیم نشده. 

ای وای ..بهش نگفتی ؟؟هر چند این خانم نابلد بوده ..ببین محصولات خارجی استفاده نکردی ؟؟معمولا زودتر جواب میگیری

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..  
ای وای ..بهش نگفتی ؟؟هر چند این خانم نابلد بوده ..ببین محصولات خارجی استفاده نکردی ؟؟معمولا زودتر جو ...

ولش کن حرف اونو نزن که داغون میشم. چی بزنم زود خوب شه شما نظرت چیه