2777
2789
عنوان

غرورتون یا بچه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 51 پست
   نمیخوام ته دلتو خالی کنما ولی زندگی سختی خواهی داشت چون هم همسرت هم مادرش دوس ندارن که ...

آره خودممم میدونم

به داداشمم واقعیتو گفتم‌اونم نمیدونه چیکار کنه خودشم مونده

خب بهشون بگو پدرم و برادرم خبرندارن که شرط و تعهد گذاشتین لطفا بهشون چیزی نگین. اینطوری میفهمن اونا ...

داداشم میگه مشکل تعهد نیس حرف الکی میگن

ولی وقتی اونا اینجوری میکنن ک اصلا پیگیرت نیستن

برات شرط و شروط میزارن

مگه اسیر گرفتن

اصلا نمیدونم

شما بودین بچع تونو ول میکردین الانم دیگ به شیر خشک عادت کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد نباد بدی اصلا مگه اسیری یا عقلت ناقصه که اجازه ات دست یکی دیگه باشه  مادر شوهرت شکر اض ...

منم همینو میگم

میگم‌بیخیال احساس و دلم بشم پا رو بچم بزارم

ولی احترام ارزش داداش و بابامو حفط کنم ک‌همه جوره پشتمن

همه جوره

داداشم میگه مشکل تعهد نیس حرف الکی میگن ولی وقتی اونا اینجوری میکنن ک اصلا پیگیرت نیستن برات شرط و ...

ببین به حرفای من و امثال من و کلا اینجا نگاه نکن. یکی میگه برو یکی میگه بمون. ممکنه یه بچه دبیرستانی که هیچی عقلش نمیرسه از زندگی مشترک بهت بگه نرو   . اینجا کسی از درد بقیه و شرایط خانوادگی خبر نداره. شما به هر حال اگر هم داری میری به خاطر بچتون هست چون شما اونو ب این دنیا اوردین و‌موظفین حمایتش کنید.پس اگر هم رفتین پیش بچتون فقط به خاطر اینده اون هست و اصلا نباید عذاب وجدان داشته باشین‌. شاید منم اگر جای شما بودم میرفتم پیش بچم و بازم سعی میکردم به خاطر اون زندگیمو درست کنم.چون با خودم میگفتم فردا روز داداشم هم سرگرم زندگی خودش میشه و من باید خودم درست ترین تصمیمو بگیرم.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

نمیدونم منطقی ترین کار تواین اوضاع چیه؟! کاش تواین چندروز میرفتی پزشک قانونی یا حداقل شکایت میکردی  ازراه قانونی بچتو میگرفتی درست اطلاع ندارم توهمچین شرایطی چقد طول میکشه بچتو بت بدن ولی فردا برو بپرس

برگردی هم اون مرد شوهربشو نیست برات اگه میتونستی بچه رو ازش بگیری و بیاری پیش خودت حداقل انقد بیقرار نبودی باباتم بالاخره راضی میشه تورو که از خونه بیرون نمیکنه توام بگو بدون بچه نمیتونم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
ببین به حرفای من و امثال من و کلا اینجا نگاه نکن. یکی میگه برو یکی میگه بمون. ممکنه یه بچه دبیرستانی ...

من تنهاییی ۹ ساعت راهو با اتوبوس اومدم

شوهری ک نمیزاشت تنهاییی حتی تا سرکوچه م برم

بهم‌ میگفتن تو ابرومونو بردی همه میگن نیاردیش

ما از کجا بدونیم تو با کی رفتی

اینم یاد رف بگم تا اخروعمروباید سرکوفت بشم ک چرا تنهایی اومدم حتی بهم تهمتم میزننن اینو کجا بزارم

نمیدونم منطقی ترین کار تواین اوضاع چیه؟! کاش تواین چندروز میرفتی پزشک قانونی یا حداقل شکایت میکردی & ...

بچه زو نمیدن شکوفه بخدا خون میشه قانونیم طول میکشه شکوفه دلم به رفتن نیس بخدا ازون طرف تنهاییی ۹ ساعت راهو اومدم میگفتن ما از کجا بدونیم با کی اومدی از همین حالا دارن بهم تهمت میزننن اصلا دخترممم نمیخام بعضی وقتا میگم

من تنهاییی ۹ ساعت راهو با اتوبوس اومدم شوهری ک نمیزاشت تنهاییی حتی تا سرکوچه م برم بهم‌ میگفتن تو ...

بگو این وسط کتک خوردن من! بچه ای که از شیر مادرش محرومش کردین مهم نیست اینکه تنها تا خونه بابام رفتم مهم شده؟ 

شوهرت اصلا زنگ نزد؟ هیچی پیام ندادین؟ 

بگو این وسط کتک خوردن من! بچه ای که از شیر مادرش محرومش کردین مهم نیست اینکه تنها تا خونه بابام رفتم ...

نه منم به شوهرم اصلا زنگ نزدم شکوفه ی فیلم دارم از دخترم دادن با سرم بهش شیر میدن اون فیلممم میبینم دلم اتیش میگیره

شکوفه رو یکی از دایییاش شوهرم خیلی حساب میبره بهش گفته طلاقش بده تنهاییی رفته 

بچه زو نمیدن شکوفه بخدا خون میشه قانونیم طول میکشه شکوفه دلم به رفتن نیس بخدا ازون طرف تنهاییی ۹ ساع ...

تو فردا برو کلانتری شکایت کن شاید توهمچین موقعیتایی خیلی طولش ندن تو تا صبحم تاپیک بزنی هیچ فایده ای نداره کاش کاری از دست ما برمیومد توروخدا بلند شو برو یکاری کن دست رو دست نزار چطور دلت میاد ازاون طفل معصوم بگذری؟ 

یا برو شکایت کن ازراه قانونی بچتو بگیر یا خودت بگرد خونت که اینجوری خیلی دیگه پررو میشن 

نه منم به شوهرم اصلا زنگ نزدم شکوفه ی فیلم دارم از دخترم دادن با سرم بهش شیر میدن اون فیلممم میبینم ...

الهی بمیرم دختر منم اصلا شیرخشک نمیخوره لابد خیلی گرسنش شده که مجبور شده شیرخشکو بگیره😔هیچکی از مادر دلسوزتر برا بچش نیست مادر شوهرتم میزاره بچه هرچقد خواست گریه کنه 😭برو حداقل یه زنگ به شوهرت بزن ببین مزه دهنش چیه چی میگه

امروز جمعه بود شکوفه برگشتمم به درد نمیخوره خودم میدونم ولی دخترم دخترم

بخدا که خوب درکت میکنم انگار زندگی منو تو شبیه همه دقیقا من همین هفته پیش وسایلامو جمع کردم برم زنگ زدم مامانم گفتم بچه رو میزارم میام دور روزم نمیتونن بچه رو نگه دارن گفت اون طفل معصوم رو قاطی بحثاتون نکن ازکجا معلوم؟اگه سر لجبازی بچه رو نیاوردن چی؟

دیدم خواهرشوهرمم بچه شیر میده فوقش میدن اون دخترمو شیرش بده دیگه ترسیدم نرفتم🥺کاش توام نمیرفتی یاحداقل بچه رو میبردی چی بگم والا