2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر عرفانیان ۲۵ میلیون ۳ ماه پیش عمل کردم بدون درد... کبودی ۵ درصد ... تنفس عالی... رضایت دارم ...ت ...

مطبشون کجایی؟

بعدالان نوبت بگیرم کی نوبت میده؟

من الان بچه شیرمیدم عیب نداره؟

البته مال من بینی گوشتی بود ...البته رند کردم گفتم ۲۵ میلیون وگرنه ۲۳و ۵۰۰ گرفت ازم

بینی منم گوشتیه میشه عکس بینیتو بزاری عزیزم 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
مطبشون کجایی؟ بعدالان نوبت بگیرم کی نوبت میده؟ من الان بچه شیرمیدم عیب نداره؟

سرچ کن گوگل.اینستا هم پیج دارن... من ۱ هفته ای بهم نوبت داد تو سریعترین زمان ممکن چند روز بعدش بهت نوبت میده اگ‌ خالی باشه...باید از دکتر بپرسی

البته مال من بینی گوشتی بود ...البته رند کردم گفتم ۲۵ میلیون وگرنه ۲۳و ۵۰۰ گرفت ازم

ببخشید انقد سوال میپرسم میگم عمل که کنی چه قد باید استراحت کنی شرایطش چیجوری چسب بینیت تاکی باید باشه؟

ببخشید انقد سوال میپرسم میگم عمل که کنی چه قد باید استراحت کنی شرایطش چیجوری چسب بینیت تاکی باید باش ...

ن خوشحال میشم کمکت کنم 😁

ببین بینیت عین قوری چینی سفت میشه روزای اول ... دکتر تو پیجش فیلم مراقبت بعد عمل گزاشتع و گفته چی باید بخوری چی نخوری میگ ک مثلا نمک کمتر بخور تا چند ماه و یا مثلا هفته اول نخور نمک...نهایتا ۱ هفته استراحت سرتم باید بالا باشه موقع خواب هم دو تا بالشت دوطرفت بخوابی ... چسب بینی بستگی ب پوستت داره تگ ضخیم باشه تا چندماه..

ن خوشحال میشم کمکت کنم 😁 ببین بینیت عین قوری چینی سفت میشه روزای اول ... دکتر تو پیجش فیلم مراق ...

شماتاچند وقت گذاشتی چسب؟من یکی از آشناهامون عمل کرده گفت توالان نمیشع عمل کنی چون بچه شیر میدی سرت میره پایین نوکش میوفته