2777
2789

بردیم آمپولشو بزنیم اونم بزور.از تخت که پایین اومد همه چیو به هم ریخت سطل آشغالو پرت کرد درو کوبید داد وبیداد میکرد همه فقط نگاه میکردن شوهرمم مجرد بود عصبانی که می‌شد همه چیو بهم می‌ریخت اینم عین پدرشه دارم از غصه دق میکنم

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج تورو خدا تحقیق کنین طرف عصبی نباشه اخلاقش خوب باشه وقتی شوهرم عصبانی میشه دوست دارم بمیره

دیگه بچه امپول که بزنه صلوات نمیفرسته که اروم بشه،همینه ،دفعه بعد با جایزه برو که خواست شروع کنه ارومش کنی هرچند بازم بچه ها جیغ جیغشون رو دارن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یاد گرفته دیگه اینو بهش میگن سلیطه گری چقدر بده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

پسردایی منم اینطور بود الان بزرگ شده خوب شده نگران نباش فقط نزار پاشو از حد خودش فراتر بزاره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
پسردایی منم اینطور بود الان بزرگ شده خوب شده نگران نباش فقط نزار پاشو از حد خودش فراتر بزاره

ولی بابای خودش خوب نشده عصبی که میشه مثل شمر میشه

باهاش زیاد صحبت کن تغییر میکنه  تشویقش کن  بچه ها ناآرومن فقط تعدادیشون اینطور نیستن

فایده نداره پدرشم عصبیه