2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوق العاده سخت و متفاوت مخصوصا فنون و تاریخ جغرافیا و ریاضی  اصلا راضی نبودم🤧😭

وای نه

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین
فوق العاده سخت و متفاوت مخصوصا فنون و تاریخ جغرافیا و ریاضی  اصلا راضی نبودم🤧😭

عزیزممم😞

چقدر درس میخوندی در طول روز؟ چندماه خوندی؟

معلم خصوصی یا کلاسی هم میرفتی؟

ممنون میشم تجربتو بگی بهم😘

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

بچه هایی ک کنکور دادین میشه تجربتونو بگین.. اینکه چندساعت در طول روز درس میخوندین یا کلاسی ک رفتین و... بگین ممنون میشم

عزیزممم😞 چقدر درس میخوندی در طول روز؟ چندماه خوندی؟ معلم خصوصی یا کلاسی هم میرفتی؟ ممنون میشم تج ...

میخوای تازه شروع کنی؟

من کلا ساعت مطالعه مشخصی ندارم روزایی ک مدرسه میرم پنج شیش ساعت میخونم ولی تو روزای تعطیل تا هشت ساعت هم خوندم تابستون هم دوره کردم پایه رو 

نه کلاس خاصی نمیرم فقط همایش‌های قلم چی رو اگه رایگان باشه هر چند وقت ی بار میبینم 

اگه یازدهمی یا دهمی هستی  بخوام یه توصیه بهت کنم که اونم بدردت بخوره اونم اینه ک ریاضی رو کنار نذار بشین بخونش بیشتر از همه درسا بهش اهمیت بده و تستشو بزن ضریبش خیلی بالاست و تعیین کنندست مخصوصا اینکه نمیخوننش بچه ها زیاد تست بزن و هرچند وقت ی بار دوره کن انشالله موفق باشی

میخوای تازه شروع کنی؟ من کلا ساعت مطالعه مشخصی ندارم روزایی ک مدرسه میرم پنج شیش ساعت میخونم ولی تو ...

ممنون عزیزدلم موفق باشی😘😍😘😍

امروز نه ولی ۲ تا کنکور قبلی رو دادم

عزیزم شما چقد درس میخوندی؟چند ساعت در روز؟ کلاس هم میرفتی برا کنکور یا معلم خصوصی؟ بخای بهم نکته ای بگی چی میگی؟🤔😅