ولی حرصش میگیره وقتی لباسام راحت باشه و خیلی حواسش هست تو خیابون پسر که رد شه خودش جاشو عوض میکنه با من همه جا باهام میاد و کنارمه در کل خودمم دوس دارم اخلاقاشو
امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
تعصب نشون دهنده ی عشقه ولی زیادیش ب طوری ک آزار بده خوب نیس
من شمالی هستم اینا ترک .خیلی مهربون هستن ولی کارای منو بدمیبینن .از قبل تتو اینا داشتم 😐
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
همش میگم کاش هرگز اینارو نمیدیدم .الان دوسش دارم ولی اگ نمیدیدم عشقی هم نبود راحت تر بودم .حالم بهم میخوره همش یکی دیگ باید برات نظر بده .خیلی سخته .یه تیپ ساده منو خفن میبینن
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
از اول همونجوری ندیدت مگه؟ حالاخانوادش هیچی. خودش اوکیه با لباس پوشیدن و ظاهرت یا اونم حساسه و گیر ...
اول ک خیلی راحت بودم همین از این ناراحتم همین جوری قبول کرد داشت خودشو هلاک میکرد برام .وقتی آدم میره زیر یه سقف همه چیز مشخص میشه .همشم چیزی پیش میاد حساسیتش بیشتر بشه .یبار میرفتم داروخونه گفت تو برو انور خیابون من مرغ بخرم یه پسر مست اومد ترمز زد داد میزد خانوم چقد باحالی .بعد این گفت خب یکم سنگین تر باش این جور نکنن .هرچی میگم حرف خودشو میزنه .