2777
2789
اول ک خیلی راحت بودم همین از این ناراحتم همین جوری قبول کرد داشت خودشو هلاک میکرد برام .وقتی آدم می‌ ...

به نظر خودت تو کوتاه اومدی که حساسیت های اونم بیشتر شد؟

اشتباه من این بود از روی علاقه به حرفاش گوش کردم حتی اگه دلم نبود. کم کم خواسته ها و محدودیتای اونم بیشتر شد

بعد از چندسال دیگه من خسته شدم.چون دیگه شبیه آدمی نبودم که واقعا میخواستم باشم

اگه اول راه هستی و هنوز فرصت هست، سعی کن با احترام پای خواستت بمونی. باهاش حرف بزنی و متوجهش کنی ازاول تورو باهمون ویژگی ها دیده و قبولت کرده

سخته. اما اگه همینطور کوتاه بیای، این‌ مسیر عمیق تر و سخت تر میشه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
به نظر خودت تو کوتاه اومدی که حساسیت های اونم بیشتر شد؟ اشتباه من این بود از روی علاقه به حرفاش گوش ...

من خیلی سرکش هستم اینقد جنگیدم هنگ کردم گاهی یه استراحت به مغزم میدم باز شروع میکنم 🤐

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی سرکش هستم اینقد جنگیدم هنگ کردم گاهی یه استراحت به مغزم میدم باز شروع میکنم 🤐

منم همینطورم. اما میدونی چیه؟ توی یه رابطه اصلا نباید جنگید

قشنگی رابطه به آرامش و درک همدیگست...

منم همینطورم. اما میدونی چیه؟ توی یه رابطه اصلا نباید جنگید قشنگی رابطه به آرامش و درک همدیگست...

وقتی دعوا تو زندگی همه چی زهر .ولی وقتی یه نفر اصلن گذشت نداره .هر کس یه مشکلی داره چه میشه کرد .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
وقتی دعوا تو زندگی همه چی زهر .ولی وقتی یه نفر اصلن گذشت نداره .هر کس یه مشکلی داره چه میشه کرد .

درست میگی. امیدوارم لحظه های شادت بیشتر از ناراحتیات باشه ❤ 🌹

درست میگی. امیدوارم لحظه های شادت بیشتر از ناراحتیات باشه ❤ 🌹

دعای خیرت به خودت برگرده ممنون .